Sklepmaster - The Unforgiven Sin
Sklepmaster - The Unforgiven Sin
Vcera jsem dokoncil mix a master EP deathmetalove kapely Sklepmaster. Kapela uz to pustila ven, tak muzete kritizovat a pomlouvat dle libosti;)
http://bandzone.cz/sklepmaster
http://bandzone.cz/sklepmaster
Re: Sklepmaster - The Unforgiven Sin
Nemas rad kytary v M - ku? Mas je skoro jenom v S a je to i na poslech ne uplne vono diky tomu.
Mě se to nelíbí a je mi to nepříjemné už z podstaty.
To ale souvisí pouze s mým hudebním vkusem
Lepší ale nějaká odezva, než prázdný topik.
Tohle bych určitě míchat nechtěl, a obdivuji lidi kterým to nedělá problémy.
Moje životnost by byla tak maximálně 20 minut
To ale souvisí pouze s mým hudebním vkusem

Lepší ale nějaká odezva, než prázdný topik.
Tohle bych určitě míchat nechtěl, a obdivuji lidi kterým to nedělá problémy.
Moje životnost by byla tak maximálně 20 minut

jackies: no je to obcas narocny, ale clovek si zvykne. Blby je, ze kdyz na takovyhle veci pracuju, tak mi pak neakej normalni metal prijde uplne bez stavy:)
matucha: no hele ono se to v tomhle takhle celkem bezne dela. Nekdy je ta separace vetsi, nekdy mensi, ale i na 100% clovek narazi. Hlavne pri takovyhle lokomotive zas potrebujes co nejvic mista ve stredu na vokal, kopak a virbl, aby prolezly. Nevim, me to prislo v poradku. Leda, ze by tim, jak je na kytarach i trochu roomu se to dostavalo do protifaze (nekde tam mam za tim jeste stereoenhancer, tak to mi mozna uteklo).
Ale dalsi vec, co ted delam je zas hudebne jinde a bude urcite v tomhle prijemnejsi (teda asi ve vsem:-)
matucha: no hele ono se to v tomhle takhle celkem bezne dela. Nekdy je ta separace vetsi, nekdy mensi, ale i na 100% clovek narazi. Hlavne pri takovyhle lokomotive zas potrebujes co nejvic mista ve stredu na vokal, kopak a virbl, aby prolezly. Nevim, me to prislo v poradku. Leda, ze by tim, jak je na kytarach i trochu roomu se to dostavalo do protifaze (nekde tam mam za tim jeste stereoenhancer, tak to mi mozna uteklo).
Ale dalsi vec, co ted delam je zas hudebne jinde a bude urcite v tomhle prijemnejsi (teda asi ve vsem:-)
Me to umele rozsireny stereo pridalo na neprijemnosti... ale to je fuk, to neni prijemna muzika... spis ze kdyz to nekde pobezi mono, tak tam z kytar nic nezbude.
stereo je hodně velký, ale u těhhle stylů se to takhle míchá, co bych vypíchnul je poměr mezi kytarama a bicíma. Mě tu hrajou kytary trochu moc a je podnima prakticky všechno schovaný včetně hlasu, hlavně kopáky a rytmičák. Jinak asi v rámci stylu dobrý. nedá se to moc poslouchat po dvou skladbách mě z toho bolej uši i palice. Ale chápu že Metalový publikum má tyhle stavy rádo 

-
- Profesionál
covece, dost se mi to zvukove nelibi, bici maji nabeh na papirovost a kytary jsou extremne v prostoru.
c9000 :
No jo no, pod slovem "libozvučný" si každý holt představí něco jiného
No jo no, pod slovem "libozvučný" si každý holt představí něco jiného

- ReaktoplazmAR
objektívne: gitary sú moc daleko od seba a bicie by mohli byt hlasnejšie, vokál na mna posobí že je "dutý"- nejak moc výšok (?? filter alebo kompresor) ale inak je to v pohode, na CS pomery imo nadštandard, si ma milo prekvapil aj s tým Úlom aj s týmto..
subjektívne: mne osobne vadí ten chrakter zvuku celkovo.. hlavne kopák a rytmičák, hentaký moderný "vysoký" kopák v metale nemým rád a rytmičák by zas mohol viac prskat do výšok (ale to je asi hlavne o tom jak to má kapela zoštelované), ale hentak sa to dnes často robí, lepšie tak vynikajú dvojšlapky a asi sa to aj lepšie komprimuje, gitary sú moc lahké rozlietané a to isté plechy, celkovo by som to stiahol viac do špiny, ale to je o vkuse, ..hudba sa mi lúbi, vobec nenudí a ani moc netlačí..
subjektívne: mne osobne vadí ten chrakter zvuku celkovo.. hlavne kopák a rytmičák, hentaký moderný "vysoký" kopák v metale nemým rád a rytmičák by zas mohol viac prskat do výšok (ale to je asi hlavne o tom jak to má kapela zoštelované), ale hentak sa to dnes často robí, lepšie tak vynikajú dvojšlapky a asi sa to aj lepšie komprimuje, gitary sú moc lahké rozlietané a to isté plechy, celkovo by som to stiahol viac do špiny, ale to je o vkuse, ..hudba sa mi lúbi, vobec nenudí a ani moc netlačí..
Me se to docela libi (i vcelku hudebne, ale poslechl sem jen kousek). Kytary 100 procent vlevo a 100 procent vpravo (pripadne 4 - 100L 75L 75R 100R nebo tak) jsou v techhle stylech naprostym pravidlem a nutnosti, naky kytary uprostred nebo zkratka jinak jsou spis experiment a nebo v urcitych pasazich. Bylo by divny a dosti agrometalovy, kdyby to nebylo 100 100
(nebo aspon treba 95 95) Nicmene tady v tom pripade taky slysim na kytarach nejakej problem, ale nevim, cim to je... asi se moc nevyplacej ty verby a enhancery...? nevim

Kytary doprava doleva sou jasny, ale kdyz to udelas jak se to ma udelat, tak ti nezmiznou z prostredka. Tohle je na hranici cistyho fazovyho otoceni jedny kytary a to zni vzdycky blbe dlouhodobe (me to teda vadi).
matucha: jasny, ja taky nevim, co tam s tim Amorph vyvadel za figle, ja mluvim o dvou (ctyrech) stopach, pokud mozno bez reverbu (zalezi, jak to ma znit soucasne)... nic slozityho (slozity je to akorat zahrat presne