Slnko v splne - new FREE album
Slnko v splne - new FREE album
Zdravím všechny, tady je nové album pohodových písniček mého kamaráda na kterém jsem měl tu čest částečně podílet natrackováním několika nástrojů. Album mělo dlouhou cestu k finální podobě a myslím že stojí za poslechnutí. Pokud se vám bude líbit je ke volně ke stažení či je možnost zakoupení limitované edice v Bratislavě, více v bookletu.
Přeji pohodový poslech.
http://matejbarlok.sk/
Přeji pohodový poslech.
http://matejbarlok.sk/
Re: Slnko v splne - new FREE album
klavír je VSTi ? nebo?
Nord
EDIT: Tak to je Roland RD600 sorry za mylnou informaci, Nord bylo původní piano.
EDIT: Tak to je Roland RD600 sorry za mylnou informaci, Nord bylo původní piano.
Naposledy upravil(a) Stan dne 21 úno 2014 21:24, celkem upraveno 5 x.
je zvláštní má divnej prostor ale vlastně to tam asi dobře pasuje. spíš pořád stejnej. Myslim že každej song by mohl bejt trochu zvukově jinej.
Ten spev ma strasne nebavi ..
Komasix: Matěj chtěl co nejjednodušší zvuk tak si tam nechal nahrát jen jedno klasický piano.
Pytkin: To je věc názoru, mě se jeho hlas líbí.
Pytkin: To je věc názoru, mě se jeho hlas líbí.

ty jo a zrovna v nordu sou krasavci....
EDIT: aha roland neznam.
EDIT: aha roland neznam.
Hmm, nejaky divny - zpev vystrceny, skoda ze tam neni mozna vic reverbu nebo ceho, proste takhle to zni presne jako studiova nahravka - jeden nastroj za druhym a pak pridat zpev. Slova zajimava, hlas taky neni vzdy spatny, ale chybi tomu celemu hloubka.
Musím s tebou souhlasit, já se k ke zvuku mixu nevyjadřoval jelikož jsem ho nedělal a osobně by jsem ho udělal jinak. Možná líp možná hůř ale určitě jinak. Jen jsem to postnul protože se mi Matějova tvorba líbí.
Posobi to na mna ako nejaka divadelna hudba. Hlavne ten nie celkom ladiaci vokal mi evokuje spievajuceho herca na podiu, ktoremu budiz to odpustene. Inak tam necitim nejake velke emocie, co mi pride skoda, je to zaujimava hudba. A este ten klavir, obcas nepasuje do atmosfery piesne zvukovo, obcas sposobom hry. Inak to znie pekne.
Ako to pocuvam dalej, obcas ma vyrusia nejake nezrovnalosti. Skoda ich...
Ako to pocuvam dalej, obcas ma vyrusia nejake nezrovnalosti. Skoda ich...
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.