Ja si nazor na jednotlive skladby necham pre seba.. niektore su lepšie niektore horšie. Mne sa hlavne lubi ako to nakonec dokopali do uspešneho konca. Zučastnilo sa kopa nadšencov, a dali tomu kopu usilia a to sa ráta. Bol som prekvapený že ma tam chcú a zaroven trochu skeptický že čo z toho bude..
Povodne som mal dat vec z "end off...exist not" prejektu ale všetky skladby boli pridlhé, tak som vybral Neutrino (tá má len 7:40

)
Trochu neštastne mi príde to ako je to prezentované, každemu kto si to vypočuje je jasné že je to tlupa starých depešákov ktorý pod pojmom "syntetizátorová hudba" majú len DM, synthpop, etc.. Napriek tomu sprievodná veta k CD je: "Prehlad najlepších slovenských producentov elektronickej hudby, výber aktívnej slovenskej synth scény ktorá nezaspala.. a pod.." mna osone by to určite skor odlákalo od kúpi, príde mi to nepríjemne nabubrelé ked si vezmem kolko len ja poznám nabuchaných producentov tu na Slovensku ktorý valia rozne najnovšie elektro jak draci..
Fractal

wow, tak o tom som nevedel ! ja som bol v tom že z toho nič nebolo.. ten tvoj kolega mi písal že má nejaké problemy s festivalom čo organizuje tak že to odkladá a potom už sa neozýval.. ja som bol presvedčený že to padlo.. keby som vedel určite by som vybral inú skladbu.. dúfam, že to nevadí
Už sa teším ako si vypočujem ten tvoj mastering.. na tejto Synth kompilacii to typek akosi rozpumpoval a to tomu moc nesvedčí, najprv sa mi to lúbilo ale po kratkom čase som sa vratil k povodnej verzii..
Dendy dík