Tomy .45 - The Roads (Album)
Re: Tomy .45 - The Roads (Album)
Tyjo, nechal jsem si běžet A-side při tréninku, takže zatim nemam přehled která písnička je která, ale celkovej dojem je velkej palec nahoře. Je to špinavý, jsi to ty, je to zábavný.. a B-side koukám konečně pořádná ezone kompilace, byť pod taktovkou jednoho remixéra.. Proud to be a part of it! 

Tak jsem si to celé poslechl na plné pecky při uklízení a gratulace, je to moc povedené, koherentní, naprosto profi
trochu jsem se zezačátku nezorientoval v té A-side a B-side, takže chápu správně že A-side jsou tvoje vlastní věci a B-side jsou tvoje remixy (ty jsem ještě neslyšel)?
trochu jsem se zezačátku nezorientoval v té A-side a B-side, takže chápu správně že A-side jsou tvoje vlastní věci a B-side jsou tvoje remixy (ty jsem ještě neslyšel)?
Re: tomy .45 - The Roads (Album)
Dakujem chalani!
Fractal: ano, A vlastne, B remixy. Prislo mi to naj.
Fractal: ano, A vlastne, B remixy. Prislo mi to naj.
sakra, dnes večer to musim poslechnout.....
btw. Rok práce je je docela cool, já na tom "smrdim" už třetí rok
:(

Tak jsem poslechl. A teda kámo hustý.
Některý věci mě hodně baví. Rozhodně to má slušnej "level". Parádní zvuk, vesměs pěkne udělaný bící, aranže se taky povedly. Slape to
. Zavařený TB303jky jsou super nápad. Všechno to má takový správný "drive". Jako že si to umim představit právě při noční jízdě městem. Občas mi to dost připomíná Crystal method. Jedna z mých nej Breakbeatovejch kapel. Hlavně u tebe vnímám velkej posun ve stavbě těch treků, furt se tam něco děje. Clověka to nenechá chvíli v klidu
Euphoria je super energickej song. Celý na kompu? V Abletonu na sluchátka?
Moc pěkná práce !!!! Takto moje první dojmy.
Některý věci mě hodně baví. Rozhodně to má slušnej "level". Parádní zvuk, vesměs pěkne udělaný bící, aranže se taky povedly. Slape to

Moc pěkná práce !!!! Takto moje první dojmy.
- MonkeyFighter
Super! nektery veci uz znam nektery jsou pro me novy, ale cely album dohromady je skvely ma ksicht a stavu!
vsechny palce nahoru a velka gratulace!:]
vsechny palce nahoru a velka gratulace!:]
Ty jo gratulace . No je to hodně vysokooctanový palivo ! Hodně mě baví ty rapovaný songy.Fakt hodne promakaný bicí a aranže...do posledího detailu, fakt si na tom nechal velkej kus práce , to je vydět.... (je to mazec určitě, chodit do práce a ještě dělat povečerech desku) . Jinak z miho osobního pohledu...jak rikam něco me baví hodně, něco min ( remixy sem ješte neposlech) Na mě je to jizda až moc, možná
a trochu mi přide že celý album jede v takovej jednej hladince nabušenej , možný bych v tom uvítal trochu naký stylový odbočky , ale zase to drží dobře pohromadě stylove, takže to ani neber jako vítku.Na česko slovenskou scenu je to hodně dobrý, ani nevim estli tady děla nekdo něco podobnýho vůbec .
Estě jednou gratuluju!!! , taky bych si chtěl takle nikdy splnit sen

Estě jednou gratuluju!!! , taky bych si chtěl takle nikdy splnit sen

Tomy: pripajam sa k nadsenym komentarom! vác nebylo o cem. 

C9000: ooo, tak dakujem, od teba pocut, ze sa ti nieco pozdava este k tomu s detailom, to sa casto necita :-] ano, mix a aranz v Ableton, kopec syntakov. Asi 65 : 35 - vsti vs. hw. Moje milovane JUNO106, Nord Clavia, MAM MB33, KORG MS10 (na zraze hirlimu ufiknutych par zvukov 3,5mm jack to iPad :-] ) ale len malo, takto verejne, lebo by si urcite nieco pytal. A este ine HW. Z VSTi Massive, Absynth, TAL-NoiseMaker. Bicie su z 70% z Ecsonovho christmas pack-u. Skladieb som mal viac, ale vyberal som presne ako pises, aby to nenudilo a furt sa cosi dialo a drzalo to co najviac posluchacovu pozornost.
MonkeyFighter, 303, mONOGRAm: Dakujem hosi, som naozaj rad, ze sa paci. Cele ta tvorba olovenej prdele pri tych masinach dava zmysel a zadostucinenie.
MonkeyFighter, 303, mONOGRAm: Dakujem hosi, som naozaj rad, ze sa paci. Cele ta tvorba olovenej prdele pri tych masinach dava zmysel a zadostucinenie.
tomy45 píše: KORG MS10 (na zraze hirlimu ufiknutych par zvukov 3,5mm jack to iPad :-] ) e.
jooj to si nemal priznat, ako poznam hirliho uz ti posiela fakturu na tantiemy

Naposledy upravil(a) dano dne 13 kvě 2013 08:31, celkem upraveno 1 x.
- ReaktoplazmAR
už to stahujem, som zvedavý.. všetci to chválite tak už to stahujem
Tomyho veci ma väčšinou bavia, tak som zvedavý.. dám si to až večer v klude..
btw: posledná vec čo som si kúpil s Ecsonovym masteringom (ave agony od Vanessy) má imho hrozní zvuk,ale tam je to asi dané tým že Rodný už je hluchý a dodal materiál už skurvený..

btw: posledná vec čo som si kúpil s Ecsonovym masteringom (ave agony od Vanessy) má imho hrozní zvuk,ale tam je to asi dané tým že Rodný už je hluchý a dodal materiál už skurvený..