Tomy .45 - The Roads (Album)

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
SadLuck

Re: Tomy .45 - The Roads (Album)

Příspěvek od SadLuck »

Tyjo, nechal jsem si běžet A-side při tréninku, takže zatim nemam přehled která písnička je která, ale celkovej dojem je velkej palec nahoře. Je to špinavý, jsi to ty, je to zábavný.. a B-side koukám konečně pořádná ezone kompilace, byť pod taktovkou jednoho remixéra.. Proud to be a part of it! :)

Fractal

Příspěvek od Fractal »

Tak jsem si to celé poslechl na plné pecky při uklízení a gratulace, je to moc povedené, koherentní, naprosto profi

trochu jsem se zezačátku nezorientoval v té A-side a B-side, takže chápu správně že A-side jsou tvoje vlastní věci a B-side jsou tvoje remixy (ty jsem ještě neslyšel)?

tomy45

Re: tomy .45 - The Roads (Album)

Příspěvek od tomy45 »

Dakujem chalani!

Fractal: ano, A vlastne, B remixy. Prislo mi to naj.

c9000

Příspěvek od c9000 »

sakra, dnes večer to musim poslechnout..... :) btw. Rok práce je je docela cool, já na tom "smrdim" už třetí rok :):(

c9000

Příspěvek od c9000 »

Tak jsem poslechl. A teda kámo hustý.
Některý věci mě hodně baví. Rozhodně to má slušnej "level". Parádní zvuk, vesměs pěkne udělaný bící, aranže se taky povedly. Slape to :). Zavařený TB303jky jsou super nápad. Všechno to má takový správný "drive". Jako že si to umim představit právě při noční jízdě městem. Občas mi to dost připomíná Crystal method. Jedna z mých nej Breakbeatovejch kapel. Hlavně u tebe vnímám velkej posun ve stavbě těch treků, furt se tam něco děje. Clověka to nenechá chvíli v klidu :D Euphoria je super energickej song. Celý na kompu? V Abletonu na sluchátka?

Moc pěkná práce !!!! Takto moje první dojmy.

MonkeyFighter

Příspěvek od MonkeyFighter »

Super! nektery veci uz znam nektery jsou pro me novy, ale cely album dohromady je skvely ma ksicht a stavu!
vsechny palce nahoru a velka gratulace!:]

303

Příspěvek od 303 »

Ty jo gratulace . No je to hodně vysokooctanový palivo ! Hodně mě baví ty rapovaný songy.Fakt hodne promakaný bicí a aranže...do posledího detailu, fakt si na tom nechal velkej kus práce , to je vydět.... (je to mazec určitě, chodit do práce a ještě dělat povečerech desku) . Jinak z miho osobního pohledu...jak rikam něco me baví hodně, něco min ( remixy sem ješte neposlech) Na mě je to jizda až moc, možná :-D a trochu mi přide že celý album jede v takovej jednej hladince nabušenej , možný bych v tom uvítal trochu naký stylový odbočky , ale zase to drží dobře pohromadě stylove, takže to ani neber jako vítku.Na česko slovenskou scenu je to hodně dobrý, ani nevim estli tady děla nekdo něco podobnýho vůbec .

Estě jednou gratuluju!!! , taky bych si chtěl takle nikdy splnit sen :-)

mONOGRAm

Příspěvek od mONOGRAm »

Tomy: pripajam sa k nadsenym komentarom! vác nebylo o cem. 8)

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

C9000: ooo, tak dakujem, od teba pocut, ze sa ti nieco pozdava este k tomu s detailom, to sa casto necita :-] ano, mix a aranz v Ableton, kopec syntakov. Asi 65 : 35 - vsti vs. hw. Moje milovane JUNO106, Nord Clavia, MAM MB33, KORG MS10 (na zraze hirlimu ufiknutych par zvukov 3,5mm jack to iPad :-] ) ale len malo, takto verejne, lebo by si urcite nieco pytal. A este ine HW. Z VSTi Massive, Absynth, TAL-NoiseMaker. Bicie su z 70% z Ecsonovho christmas pack-u. Skladieb som mal viac, ale vyberal som presne ako pises, aby to nenudilo a furt sa cosi dialo a drzalo to co najviac posluchacovu pozornost.

MonkeyFighter, 303, mONOGRAm: Dakujem hosi, som naozaj rad, ze sa paci. Cele ta tvorba olovenej prdele pri tych masinach dava zmysel a zadostucinenie.

dendy

Příspěvek od dendy »

tomy45 píše: KORG MS10 (na zraze hirlimu ufiknutych par zvukov 3,5mm jack to iPad :-] ) e.

jooj to si nemal priznat, ako poznam hirliho uz ti posiela fakturu na tantiemy :-)))

dano

Příspěvek od dano »

:D
Naposledy upravil(a) dano dne 13 kvě 2013 08:31, celkem upraveno 1 x.

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

už to stahujem, som zvedavý.. všetci to chválite tak už to stahujem :) Tomyho veci ma väčšinou bavia, tak som zvedavý.. dám si to až večer v klude..

btw: posledná vec čo som si kúpil s Ecsonovym masteringom (ave agony od Vanessy) má imho hrozní zvuk,ale tam je to asi dané tým že Rodný už je hluchý a dodal materiál už skurvený..

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Odpovědět