Vášeň psát

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
Odpovědět
Janicka94

Vášeň psát

Příspěvek od Janicka94 »

Zdravím všechny!
V poslední době mě velmi chytlo psaní textů,jenže moc nevím jak se odrazit..Dříve jsem zpívala,toho jsem bohužel nechala kvůli škole,postupem času jsem začala psát básně a pak mě velmi nadchlo psaní textů k písním..
Kdyby se našel někdo komu bych pro začátek samozřejmě ZADARMO mohla napsat text k písni budu velmi vděčná a věřím,že nezklamu!!! Děkuji Jana :wink:

MDudas

Re: Vášeň psát

Příspěvek od MDudas »

Hmm... toto sa stava mnohym ludom. Ale vacsinou to sebakriticky konci v supliku... :wink:
Navyse basen a piesen, to je znacny rozdiel.
Co tak ukazky nejake?

biscuit

Příspěvek od biscuit »

mam takakovej pocit, ze to chce slecna zkusit na hudbu, takze ti tezko da ukazku, kdyz ji nikdo nedal hudbu... jinak pisen a basen nemusi byt takovy rozdil, zalezi ale, co na co se roubuje. treba kainarovi zhudebnene basne jsou pecka do dneska a myslim, ze v ceskejch koncinach je jentak neco neprekona. i kdyz je fakt, ze on byl hodne hudebne smerovanej sam o sobe, takze tam ta melodie v tech basnich asi primo vznika uz pri jejich cteni...

MDudas

Příspěvek od MDudas »

biscuit, ty si ma poucil, vyvratil aj potvrdil zaroven. ;)
ja som sa od slecny neodvazil pytat hotove pesnicky, predsa.
len mi to prislo ako vystrel do vzduchu - tazko dostane od niekoho solidnu hudbu, ked neukaze nic zo svojich schopnosti. a navyse si myslim, ze kazdy takto zacinajuci by mal mat niekde odlozene svoje pokusy s existujucimi viac ci menej znamymi skladbami...

Odpovědět