Vyšel mi další singl - Way of Love
Re: Vyšel mi další singl - Way of Love
Já myslím, že je trapné nazývat se projekt, pokud jsem udělal 2 skladby. Pokud je to něco soustavnějšího, tak je to u mě OK a na počtu lidí vůbec nezáleží.
a co to nazvat podobne jako ve vazne hudbe? Ja nevim, treba Fóglovo kvarteto. Az se te budou ptat kolik vas tam hraje, reknes ze 3, az se zeptaji kdo, tak rekni ja a brácha, kdyz se zeptaj jestli mas brachu tak rekni: ne, proč?
ZFarkas: no ty jsi ten pravej - skladby máš kde?
Ale dal to do témy “Hudební projekty”. Nakoniec, je to úplne jedno...
reaktoplazmar: hele, ja nevim. jsem na to haklivej, ale u tebe by mi to z nejakejch duvodu asi nevadilo. myslim, ze mi spis vadi ten podtext, kdyz cejtim, ze nekdo chce bejt za kazdou cenu dulezitej, ale potaci se spis na hrane trapnosti. ono je to o celem kontextu. takovej clovej zpravidla nepouzije jen tenhle termin, ale celej se doslova hemzi anglicismy. a nejlepe temi, pro ktere mame v cestine hned nekolik vlastnich slov
to pak uplne rostu, zvlast kdyz se ukaze, ze dotycny vlastne ani moc anglicky neumi, coz tomu da jeste absurdnejsi rozmer.

Na druhej strane, chalan proste robi, co ho bavi a nikomu tym neublizuje. No a nejako hlavne nevidim zmysel sa tu na nom odbavovat na dvoch stranach.
dano, to už bude tým rutinérstvom niektorých dlhodobých členov tuto...
každopádne, a už som to tu spomínal, tiež sa mi veľmi nepáči ten cynizmus občas. chalan sa chcel pochváliť - OK, keď sa opýta - OK, ale názor sa dá sformulovať aj bez zosmiešňovania, všetci sme s hudbou nejak začínali