no to si si riadne precistil oblicky... si stravil polku vecera mocenim na WC ?hondzykk píše:no prej jsem si dal nějakejch víc jak 10 dvanácteka toe na mě trochu moc... chodim na pivo tak jendou tejdně MAx ...
Vzpoura chovne zvere?
Pokud to nutne nemusej bejt sun o)))), boris a spol., pak snad muzu rict, ze posloucham kvalitni soucasny metal :) Vyse zmineni me moc neoslovili, prestoze bych si to moc pral. Mam radsi metal s tradicnejsi formou, ale to, co by se mi libilo stoprocentne jsem zatim nenasel, a snad se mi to podari v budoucnu vytvorit :) Mimochodem sun o))) bych spis nazval ambientem...? Ja vim ze jako drone metal, ale co to ma s metalem spolecnyho?aum generator píše: je tu mozno viac ludi co si ficia na kvalitnom sucasnom metale (jesu, boris, om, ...) ?
V posledni dobe me zaujali Septicflesh, celkem Messhugah, z extremu Hate Forest. Jinak uz delsi dobu sleduju tohle forum - http://www.ultimatemetal.com/forum/andy-sneap-151/ a dost se v tyhle oblasti ucim, snad brzo prijdu s nejakym metalovo/elektronicko/neco singlem :)