Vzpoura chovne zvere?

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
dendy

Příspěvek od dendy »

hondzykk píše:no prej jsem si dal nějakejch víc jak 10 dvanáctek :D a toe na mě trochu moc... chodim na pivo tak jendou tejdně MAx ...
no to si si riadne precistil oblicky... si stravil polku vecera mocenim na WC ? :))))

kexik

Příspěvek od kexik »

nemo píše:nemůžete na to někdo sehnat akordy?
to sa vezme ukazovak, ako ked chytas bar, ale nepouziju sa ziadne ine prsty, stisnes hmatnik lubovolne daleko od kobylky a peres do toho o dusu, dobre je namiesto trsa pouzit 10 korunacku. akord sa vola oficialne kazmol

Cyril

Příspěvek od Cyril »

aum generator píše: je tu mozno viac ludi co si ficia na kvalitnom sucasnom metale (jesu, boris, om, ...) ?
Pokud to nutne nemusej bejt sun o)))), boris a spol., pak snad muzu rict, ze posloucham kvalitni soucasny metal :) Vyse zmineni me moc neoslovili, prestoze bych si to moc pral. Mam radsi metal s tradicnejsi formou, ale to, co by se mi libilo stoprocentne jsem zatim nenasel, a snad se mi to podari v budoucnu vytvorit :) Mimochodem sun o))) bych spis nazval ambientem...? Ja vim ze jako drone metal, ale co to ma s metalem spolecnyho?

V posledni dobe me zaujali Septicflesh, celkem Messhugah, z extremu Hate Forest. Jinak uz delsi dobu sleduju tohle forum - http://www.ultimatemetal.com/forum/andy-sneap-151/ a dost se v tyhle oblasti ucim, snad brzo prijdu s nejakym metalovo/elektronicko/neco singlem :)

Odpovědět