Zatím "noname" studio
- Jens Ludwig
Zatím "noname" studio
posílám sem pár fotek nově vznikajícího studia...
Studio je zatím ve výstavbě - rozměry a zástavba byla dána - studio se tomu musí přizpůsobit...
... očekávaná klientela : lokální garagebands, demo studio, project studio, radio jingle/advertise studio....
.. jinak fotky jsou zatím z výstavby....
Studio je zatím ve výstavbě - rozměry a zástavba byla dána - studio se tomu musí přizpůsobit...
... očekávaná klientela : lokální garagebands, demo studio, project studio, radio jingle/advertise studio....
.. jinak fotky jsou zatím z výstavby....
- Přílohy
-
-
Naposledy upravil(a) Jens Ludwig dne 25 bře 2010 01:01, celkem upraveno 1 x.
- Jens Ludwig
Re: Zatím "noname" studio
To bude uz jen tvoje?
Konecne samostatny?
Zatim docela chaos, ale drzim palce
BTW, ty "plastve" jsou co?

Zatim docela chaos, ale drzim palce

BTW, ty "plastve" jsou co?
- Jens Ludwig
chaos to je - možná proto, že je to v hrubým stádiu vývoje - třeba teď tam nejsou okna - fotil sem to, když sem je vyndal, abych je odvez ke sklenáři...
další důvod chaosu je, že se tam bude dělat eletrika a kabeláž, následně podlahy....
ani nevim, co ty "plástve" jsou zač, ale sloužej nám pro představu, kam všude přijde RW nebo jiný akustický prvky...
další důvod chaosu je, že se tam bude dělat eletrika a kabeláž, následně podlahy....
ani nevim, co ty "plástve" jsou zač, ale sloužej nám pro představu, kam všude přijde RW nebo jiný akustický prvky...
Jensi paráda! Budu se muset koukám v JČ někdy zastavit, až tam zase pojedu na visit za tátou
A klovete mi díru do hlavy, pánové, ještě chvíli a taky sem snad šoupnu nějakou tu fotku
P.

A klovete mi díru do hlavy, pánové, ještě chvíli a taky sem snad šoupnu nějakou tu fotku

P.
- Jens Ludwig
ad ty plástve - ono to poměrně dobře difuzuje - to je pravda a navíc (je to nějakej molitam či co) to má i poměrně slušný absorbční vlastnosti....
ale je to škaredý, takže to při nejbližší příležitosti vyměním....
P.S.:kde to je zveřejním, až budu mít zasklený okna, nerad bych, aby někdo jel ke mě nakoupit studera
ale je to škaredý, takže to při nejbližší příležitosti vyměním....
P.S.:kde to je zveřejním, až budu mít zasklený okna, nerad bych, aby někdo jel ke mě nakoupit studera

hehe, tyhle plastve mam doma taky:) Kamos tim mel ve dvou vrstvach vylozenej celej sklep a kdyz zasel za roh, tak jsem skoro neslysel, ze mluvi. Tak jsem si ze zvedavosti dve vzal domu a narval je do rohu. Kupodivu to opravdu trochu pomohlo vycistit v mistnosti basy.
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
diky tem borovicim mi to trochu pripomina chaloupku na muri nozce, z Mrazika. :] pekny, sic to vypada trochu maly, ale lepsi jak dratem do voka, ze jo.
- Jens Ludwig
no, malý to je - s tim souhlasim, ale poo několika letech shánění prostor se spookojím i s tímhle malým... bohužel nejsem v situaci jako kachna, abych moh začínat "na zelený louce", takže tohle je takovej kompromis na pár let... a podle toho, jak se bude dařit, tak snad vznikne další - větší, lepší