Hudební film

Harmonické postupy, rytmické grify,...
Odpovědět
Sorrow

Hudební film

Příspěvek od Sorrow »

Ahoj,

hledám nějaký film, ve kterém se mluví o hudbě přímo v souvislosti s city a inspirací...

Kdysi v dětství jsem viděl film v TV, ve kterém popisoval muž co cítí a o čem přemýšlí, když o tom hrál píseň na klavíru, vyprávěl příběh, který se mu odehrává v hlavě, bohužel už je to strašně dávno a bohužel neznám název filmu, ale ta scénka mě tenkrát neskutečně dojala... Obrázek

Tohle jsem právě teď objevil, taky velmi zajímavé, napsal jsem si žádost o titulky, snad budu mít štěstí...

Johnny77

Re: Hudební film

Příspěvek od Johnny77 »

To je velmi slušná a konvenční po ty potřásl vysílání je ceněn pro vyvěšením ........ !!!!
JOHNI

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

fuha ina imidzovka, hudobny spisovatel, vazi kazde "slovicko" ako notu... (tym ale nechcem povedat, ze nema zodpovednost, kedze jeho soundtracky maju dosah na hudobny vyvin celeho sveta) jeho dom mi trocha pripomina vchod do rodinnej hrobky :) ja osobne ale takychto ultrapedantov dost neznasam, poznam aj takych v praci, akoze aj ja som precizny, ale nesnazim sa o absolutnu kontrolu nad vecou a dokonalost.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

johni bude najskor robot

Liquid Sound
Profesionál

Příspěvek od Liquid Sound »

Sorrow píše:Kdysi v dětství jsem viděl film v TV, ve kterém popisoval muž co cítí a o čem přemýšlí, když o tom hrál píseň na klavíru, vyprávěl příběh, který se mu odehrává v hlavě, bohužel už je to strašně dávno a bohužel neznám název filmu, ale ta scénka mě tenkrát neskutečně dojala...[/youtube]
Nebylo to tohle? 8) Od 51 sec. (nastavil jsem to, ale tohle fórum to asi neumí)

Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC

Odpovědět