Na vokál s freeware VST efekty
Na vokál s freeware VST efekty
del
Naposledy upravil(a) Sane dne 14 bře 2012 22:44, celkem upraveno 1 x.
Re: Na vokál s freeware VST efekty
a proc ho tady nepublikujes primo jako prispevek? nebylo by to prijemnejsi pro vsechny?
A KeroVee je jedinej Autotune free VST? (jsem línej se podívat na KVR
)

Určitě není jediný. Stejně jako není jediný freeware VST kompresor Blockfish či Kjaerhus Classic Compressor nebo jediný free limiter W1 Limiter. Ať si každý najde klidně ten svůj...James L. píše:A KeroVee je jedinej Autotune free VST? (jsem línej se podívat na KVR)
U
-
o
No ta otázka zněla možná blbě, ale ptal jsem se proto, protože jsem se s žádným pitch correctorem krom Melodyne ještě nesetkal.
Vlastně ještě s tím co je integrovaný v Cubase, což je vlastně Melodyne (pokud to není přímo integrace toho pluginu
)
Vlastně ještě s tím co je integrovaný v Cubase, což je vlastně Melodyne (pokud to není přímo integrace toho pluginu

Já mám koupený v Pitcher spolu s FL pluginem NewTone, ale stejně mám raději víc KeroVee. Mimo KeroVee ten týpek vytvořil i verzi RoVee, která je spíš jen na změnu hlasu mužký/ženský/robot. Pak znám ještě free GSnap a kdysi dávno jsem používal Choralozoide od Numerikart (což je první autotuner/harmonizer, se kterým jsem se kdy dostal do křížku) a dobře se s ním vytvářely "démonický" a jiný mazec hlasy, ale v podstatě bych řek, že stejného efektu docílíš i s jakýmkoli podobným efektem, když přidáš reverb.