je to strasne prakticke .. keby si realne fungoval s touto platformou tak by si to chapal

momentalne pouzivam (hlavne koli nahravaniu hw synth) k ipadu externu zvukovku Roland DUO capture .. co v praxi znamena
- kabel s usb lightning redukciou zvukovka <-> ipad
- dalsi keabel k zuvkovke do napajania (alebo ju mozem mat na baterky ktore asi o 3 hodinach prace zdochnu)
- ipad sa nenabija pocas prace -opat som limitovany tym ked sa mi vybije baterka na ipad - ao pri praci s daw s vysslim loadom je celkom rychlo
cele to rozbija koncept jednoducheho lahko prenosneho riesenia - mnozia sa kable a obmedzenia ... takyto dock je perfektna vec ..
+ ipad sa v tom nabija (pre mna najzasadnejsia vyhoda)
+ odpada kabel ipad <-> zvukovka
Pytkin upozornil na drobny nedostatok - nema to midi (patkolikove), len usb - tak ale prinajhorsom sa da pouzit nieco ako m-audio uno takze to zase az ako taky problem nevidim ..
A sulasim ze by som uvital dock ktory by mal aj nejake midi kontrolery a treabrs aspon 2 oktavovy mini keyboard - to by bol masaker .. ale aj toto je lepsie nic ..
Hlavne sa mi paci ten koncept ako to premysleli ze aj keby Apple vydalo iny rozmer ipadu zase - pomial nezmenia konektor tak to s tym bude viac-menej kompatibilne .. sikovna vecicka