neviem .. prave ja mam pocit ze ludia z flashu vytriezvuju a zase to zacina byt normalne ..Ivo píše:No vzhledem k tomu že podstatná část internetového obsahu je nějakou formou flashe, bude tam po chvíli asi cítit nějaké omezení ...
IPAD / iPAD2 / New iPAD / iPAD Mini (diskusia o HW)
Re: iPAD
Třeba u youtube to může být podstatný problémPytkin píše:neviem .. prave ja mam pocit ze ludia z flashu vytriezvuju a zase to zacina byt normalne ..Ivo píše:No vzhledem k tomu že podstatná část internetového obsahu je nějakou formou flashe, bude tam po chvíli asi cítit nějaké omezení ...
tak tak .. jak na iphone ide youtube , tak na ipade pojde .. steve jobs to hovori v tom videu ..
ja neviem ked sa tak zamyslam na co by sa ten iPad dal pouzit tak ma nic ine ako trosku lepsi fotoramik nenapada 
To tezko, nic s podsvicenym displejem nebude moc dobry na cteni. Kolik knih jsi precetl na pocitaci? Co na to rikaji tvoje oci?ekeaze píše:Jinak to bde skvely na cteni textu... proste elektronicka klniha
Ja musel cist i 2-3 knizky tydne na pocitaci do skoly a uz nikdy vice. Leda ze by to melo e-inkovej displej
btw iPad fakt nema USB? Proc?
dendy píše:ja neviem ked sa tak zamyslam na co by sa ten iPad dal pouzit tak ma nic ine ako trosku lepsi fotoramik nenapada
trba na tohle jako to ma JazzMutant http://www.jazzmutant.com/dexter_daws.php stim ze iPad by mohlo bej hafo i jinejch aplikaci pro muziku

Ivo píše:To jsi asi ještě nezkoušel trackpad na nových macboocíchKermitak píše: i prohlizet si fotky tazenim prsty a otacet s nimi opet prsty, nez neco sulit na trackpadu, stejne tak prohlizeni webu prsty je lahudka
.
Zkousel, prodal
Ale tak to bych nerekl ze je to totalne nedomysleny, naopak bych rekl ze to je promysleny docela dost a bude radost s tim pracovat, jako s iphone, jen tyhle dve veci me tam zarazeji.dendy píše:ako vsetko od apple .. nablizkane, krasme vyzerajuce, user customized jedna radost ale totalne nedomyslene a nedotiahnute technicke detaily.. preto nemam rad apple, viac investuju do toho ako veci vyzeraju nez do toho ako funguju... viem ze teraz sa na mna znesie sprska nadavok od zarytych iFans ale proste je to tak ...Kermitak píše:No vypada to celkem pekne, ale proc to treba nema kameru, tohle by bylo na videohovory z kresla idealni. A absence flash v browseru takovyho zarizeni, to uz je fakt na povazenou a vidim to jako zasadni nedostatek
od ceho maj noteboky tlacitka na snizovani/zvysovani jasu kontrastuWohma píše:To tezko, nic s podsvicenym displejem nebude moc dobry na cteni. Kolik knih jsi precetl na pocitaci? Co na to rikaji tvoje oci?ekeaze píše:Jinak to bde skvely na cteni textu... proste elektronicka klniha
Ja musel cist i 2-3 knizky tydne na pocitaci do skoly a uz nikdy vice. Leda ze by to melo e-inkovej displej
btw iPad fakt nema USB? Proc?To mi prijde uplne na palici.
Wohma píše:To tezko, nic s podsvicenym displejem nebude moc dobry na cteni. Kolik knih jsi precetl na pocitaci? Co na to rikaji tvoje oci?ekeaze píše:Jinak to bde skvely na cteni textu... proste elektronicka klniha
btw iPad fakt nema USB? Proc?To mi prijde uplne na palici.
http://www.apple.com/ipad/specs/
ma to ten kabel/redukciu z ich slotu na USB ako iPhone, inak pravda, citat PDF knihy na displeji hoci aj kvalitnom
je celkom brutal, nikdy sa nedokazem k tomu prinutit lebo pride mi to aj sterilne oproti realnym kniham.
Naposledy upravil(a) demsky dne 28 led 2010 11:23, celkem upraveno 1 x.
Wohma píše:ekeaze: Az budes mit zkusenost s eInkem, muzeme si popovidatNEDA se to srovnat. Jediny, s cim se eInk da srovnat, je tisk na papir, k tomu to ma tak blizko, ze si to lidi na prvni pohled pletou. Nekteri i na druhej.
tak tak.. e-ink je jedina rozumna alternativa na dlhodobe citanie elektornickych knih...
ale zase jednu vec treba uznat.. dobre ze s tym apple vybehlo.. teraz sa toho (dufam) chytia aj ostatny vyrobcovia a coskoro dojde ASUS alebo niekto iny na trh s podobnym zariadenim len o polovicu lacnejsim a 2x tak nadupanym co sa tyka HW ... a s windowsom.. takze potom fakt bude hafo uzitocnych aplikacii .. v principe taky koncept nieje zly, toto sa da brat ako prva lastovicka ktora naznaci smer a ostatni sa toho dufam chytia