IPAD / iPAD2 / New iPAD / iPAD Mini (diskusia o HW)
Re: iPAD / iPAD2
Hmm sakra, audio copy/paste do inej app tam furt nedali ako tak pozeram na ten popis....
Chcem sa spytat.. chodi vam Synthstation verzia 2 na IOS 5?...mne to pada.....
spustil som to teraz na iphone a bezalo to .. za 2 minuty to nespadlo .. preklikal som par okien .. pada to pri niecom konkretnom , alebo nahodne ?
mj., kdo hleda dock na prehravani muziky, tak mohu jen doporucit philips fidelio. hutny bajecny zvuk...
Pytkin: No mne to hned po spusteni ukaze ten startovaci screen a padne to
hubert ; aha .. no tak mne to bezi normalne .. ale na iphone to moze byt inak , ako na ipade ..
Taky mi Synthstation na iPad1 a OS5 nejede, narazil jsem na to minulý týden, před OS5 to jelo v pohodě.hubert píše:Pytkin: No mne to hned po spusteni ukaze ten startovaci screen a padne to
na ipad2/ios5 taky nejede, nejspíš potřebuje jako řada dalších aplikací záplatu pro ios5
Mám trošku offtopic dotaz: použil někdo z vás iPadistů dotek více jak dvěma prsty?
tak to je kruta otazkaploper píše:Mám trošku offtopic dotaz: použil někdo z vás iPadistů dotek více jak dvěma prsty?
minimalne na takom drums pade urcite
jasně, určitě pro gesta v ios5 (přepínání programů, ukončení, taskbar) a občas i v různých aplikacích.
je treba dodat, ze na jednickovem iPad to funguje az s novou verzi iOS 5.0.1!ploper píše:Mám trošku offtopic dotaz: použil někdo z vás iPadistů dotek více jak dvěma prsty?