IPAD / iPAD2 / New iPAD / iPAD Mini (diskusia o HW)

Hudební hardware pro tablety a mobilní telefony
Odpovědět
hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od hubert » 04 lis 2011 13:04

Hmm sakra, audio copy/paste do inej app tam furt nedali ako tak pozeram na ten popis....

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od hubert » 09 lis 2011 12:21

Chcem sa spytat.. chodi vam Synthstation verzia 2 na IOS 5?...mne to pada.....

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od Pytkin » 09 lis 2011 12:31

spustil som to teraz na iphone a bezalo to .. za 2 minuty to nespadlo .. preklikal som par okien .. pada to pri niecom konkretnom , alebo nahodne ?

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3102
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od hombrefeo » 09 lis 2011 12:33

mj., kdo hleda dock na prehravani muziky, tak mohu jen doporucit philips fidelio. hutny bajecny zvuk...

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od hubert » 09 lis 2011 12:51

Pytkin: No mne to hned po spusteni ukaze ten startovaci screen a padne to

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od Pytkin » 09 lis 2011 12:56

hubert ; aha .. no tak mne to bezi normalne .. ale na iphone to moze byt inak , ako na ipade ..

xxman
Příspěvky: 112
Registrován: 24 črc 2009 09:54

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od xxman » 09 lis 2011 13:26

hubert píše:Pytkin: No mne to hned po spusteni ukaze ten startovaci screen a padne to
Taky mi Synthstation na iPad1 a OS5 nejede, narazil jsem na to minulý týden, před OS5 to jelo v pohodě.

Uživatelský avatar
bodyia
Příspěvky: 1073
Registrován: 03 pro 2002 10:34
Vybavení

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od bodyia » 09 lis 2011 16:00

na ipad2/ios5 taky nejede, nejspíš potřebuje jako řada dalších aplikací záplatu pro ios5

ploper
Příspěvky: 62
Registrován: 09 srp 2011 15:56

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od ploper » 11 lis 2011 09:53

Mám trošku offtopic dotaz: použil někdo z vás iPadistů dotek více jak dvěma prsty?

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od EXCOM » 11 lis 2011 10:00

ploper píše:Mám trošku offtopic dotaz: použil někdo z vás iPadistů dotek více jak dvěma prsty?
tak to je kruta otazka :)

minimalne na takom drums pade urcite :)

Uživatelský avatar
bodyia
Příspěvky: 1073
Registrován: 03 pro 2002 10:34
Vybavení

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od bodyia » 11 lis 2011 10:50

jasně, určitě pro gesta v ios5 (přepínání programů, ukončení, taskbar) a občas i v různých aplikacích.


Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od EXCOM » 11 lis 2011 11:55



Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3102
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: iPAD / iPAD2

Příspěvek od hombrefeo » 11 lis 2011 12:25

ploper píše:Mám trošku offtopic dotaz: použil někdo z vás iPadistů dotek více jak dvěma prsty?
je treba dodat, ze na jednickovem iPad to funguje az s novou verzi iOS 5.0.1!

Odpovědět