IPAD / iPAD2 / New iPAD / iPAD Mini (diskusia o HW)
Re: iPAD / iPAD2
mONOGRAm : hubert to updatoval a vsetko zbehlo ako ma a IOdock fici jak hodinky... teda neviem ktoru konkretnu verziu updatoval, ale ten prvy update co bol na to tak zbehol korektne
Excom: kedy to bolo? aktualna verzia /1.07/ vysla koncom oktobra. ja som dostal IOdock s 1.03kou.
momentalne sa IOdock hra na neziveho.
momentalne sa IOdock hra na neziveho.
mONOGRAm : to by potom mohla byt ta 1.07 verzia.. sak hadam sa tu hubert objavi
EXCOM: tak v robote sa podaril rozchodit update na inom notebooku. zatial dock teda fachci. skusim doma prevetrat aj usb vacsim tokom midi.
s 1.03kou sa mi zdalo, ze midi seka /aj len zopar not spustanych naraz - midi touch app/.
s 1.03kou sa mi zdalo, ze midi seka /aj len zopar not spustanych naraz - midi touch app/.
jak tam tych 24 kanalov dostaneme ?
Pytkin: na tuto otazku uz /hadam coskoro/ budu odpovedat vyrobcovia HW
.
myslim, ze 24 stop do toho naraz bude pchat len malokto. skor si myslim, ze su zaujimave editacne moznosti a najma tie VSTcka.
myslim, ze 24 stop do toho naraz bude pchat len malokto. skor si myslim, ze su zaujimave editacne moznosti a najma tie VSTcka.
pkuginy by som ocakaval skorej AU , nez VST .. no ved uvidime , aka bude podpora ..
jo vyzera to paradne.. len skoda ze to zas bude len na audio a neriesia midi / synth instrumenty ..
pytkin: tak kolko stop to naraz bude nahravat to je vec HW .. uz som tu pastoval link na tu zvukovku tusim od rolandu s ktorou Multitrack DAW zvlada 8 stop sucasne recordovat ... akakolvek zvukovka kompatibilna s USB Class 2 by s tym mala ficat
btw. AU je specialita Logic-u takze nieje ziadnu dovod aby to nejaka firma uprednostnovala pred VST .. okrem toho myslim si ze je to trochu zavadzajuce - z toho co tam pisu tak to samozrejme nebude PRIAMO podporovat VST ale budu mat k dispozicii portnute verzie znamych VST pluginov .. ale aj to je pozitivne ..
tu este videjko
pytkin: tak kolko stop to naraz bude nahravat to je vec HW .. uz som tu pastoval link na tu zvukovku tusim od rolandu s ktorou Multitrack DAW zvlada 8 stop sucasne recordovat ... akakolvek zvukovka kompatibilna s USB Class 2 by s tym mala ficat
btw. AU je specialita Logic-u takze nieje ziadnu dovod aby to nejaka firma uprednostnovala pred VST .. okrem toho myslim si ze je to trochu zavadzajuce - z toho co tam pisu tak to samozrejme nebude PRIAMO podporovat VST ale budu mat k dispozicii portnute verzie znamych VST pluginov .. ale aj to je pozitivne ..
tu este videjko
AU nesuvisi s CORE AUDIO ? myslel som ze to ma nejaky suvis ..
hm mas pravdu... ja som myslel ze to je interny format logicu ...
Pěkné, kolik to bude stát ? Behringer - tj cca 80 EUR ? 
fuha, to je prijemny napad.. som zvedavy na dalsie