Reprák na cesty
Re: Reprák na cesty
Podobný dotaz, chci přenosný repro na cesty pod stan, kempu, tedy ideálně kompaktní a s dostatečnou odolností. Už jsem koukal třeba na niceboy raze a jbl flip 4, který v parametrech vypadají podobně, ale niceboy je celkem o dost levnější. Měl bych čekat výraznější rozdíl v kvalitě nebo je niceboy dobrá volba?
Já mám předchůdce tady tohodle: https://www.alza.cz/sony-srs-xb22-cerna-d5582864.htm , který se mi osvědčil, párování díky nfc maximálně jednoduchý (stačí přiložit), zvukově adekvátní rozměrům, domácí hifi to nenahradí, ale na zahradu dobrý, je to oddolný, kapka vody tomu neuškodí, nějakou tu ránu to vydrží.
Borry, existuje take pravidlo - cim lacnejsi, tym horsi. Neplati to na 100%, ale v pripade nedostatku info, je to celkom dobre pravidlo.
Existuje podobne pravidlo, ze znackove veci su obycajne lepsie, nez noname. Rovnako neplati na 100%, ale v pripade nedostatku info, je aj to celkom dobre pravidlo.
JBL je mnoho rokov fungujuca zavedena znacka reproduktorov, takze potencialne budu robit dobre zariadenia.
Na druhej strane Niceboy Raze ... nikto nepozna.
Existuje podobne pravidlo, ze znackove veci su obycajne lepsie, nez noname. Rovnako neplati na 100%, ale v pripade nedostatku info, je aj to celkom dobre pravidlo.
JBL je mnoho rokov fungujuca zavedena znacka reproduktorov, takze potencialne budu robit dobre zariadenia.
Na druhej strane Niceboy Raze ... nikto nepozna.