16 kanlaove MIDI OUT na Korg PA50?

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

16 kanlaove MIDI OUT na Korg PA50?

Příspěvek od Poshook » 07 dub 2006 19:28

k nuendu mam pripojenu korg PA50 (samohrajka so 16 kanalmi). nuendo je master a synsuju cez MIDI Clock. OK
chcel by som dostat doprovod (spravidla Bicie, Percusie, basa, a dalsich 5 zvukov ACC1-ACC5) z PA50 do Nuenda pekne jeden midi track po druhom.
na strane PA50 som v MIDI OUT preferenciach nastavil spominane casti doprovodu na kanaly 9-16 a v nuende nahodil 8 midi stop s MIDI in z PA50 a kazdu nastavil na konkretny z kanalov 9-16.
ked spustim play na nuende, masinka ide pekne do tempa, ale vsetko, co hra, lezie globalne vsetko do vsetkych kanalov. takze mam v spominanych 8 midi kanaloch v nuende nahrate v kazdom to iste - vsetko...

vie niekto poradit?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 08 dub 2006 01:42

no musis si nastvit nA tych kanaloch filtrovanie .. inak ja by som to cele nahral do jedneho tracku.. a potom dal remix ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3353
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 08 dub 2006 09:58

presne ako hovori Pytkin, tak to mas zarucene... alebo ja som svojho casu tahal doprovody z PSR9000 tak, ze som to ukladal priamo v nej ako SMF...

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 08 dub 2006 22:15

Pytkin píše:no musis si nastvit nA tych kanaloch filtrovanie .. inak ja by som to cele nahral do jedneho tracku.. a potom dal remix ..

filtering som nasiel cez input transform, dik za typ...

"remix" je nejaka special funkcia? v manuale mi to ziadny "remix" nenaslo... :oops:

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 09 dub 2006 00:29

poshook : v starom Cubase sa to tak volalo .. v novom sa to vola inak .. je to v midi editacnych funkciach .. vyskusaj vsetky 3 ktore nevies co robia . jedna z nich to bude ..

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 09 dub 2006 09:48

Pytkin píše:poshook : v starom Cubase sa to tak volalo .. v novom sa to vola inak .. je to v midi editacnych funkciach .. vyskusaj vsetky 3 ktore nevies co robia . jedna z nich to bude ..
dikes, uz som to nasiel, je to funkcia "Dissolve parts"

Odpovědět