k nuendu mam pripojenu korg PA50 (samohrajka so 16 kanalmi). nuendo je master a synsuju cez MIDI Clock. OK
chcel by som dostat doprovod (spravidla Bicie, Percusie, basa, a dalsich 5 zvukov ACC1-ACC5) z PA50 do Nuenda pekne jeden midi track po druhom.
na strane PA50 som v MIDI OUT preferenciach nastavil spominane casti doprovodu na kanaly 9-16 a v nuende nahodil 8 midi stop s MIDI in z PA50 a kazdu nastavil na konkretny z kanalov 9-16.
ked spustim play na nuende, masinka ide pekne do tempa, ale vsetko, co hra, lezie globalne vsetko do vsetkych kanalov. takze mam v spominanych 8 midi kanaloch v nuende nahrate v kazdom to iste - vsetko...
poshook : v starom Cubase sa to tak volalo .. v novom sa to vola inak .. je to v midi editacnych funkciach .. vyskusaj vsetky 3 ktore nevies co robia . jedna z nich to bude ..
Pytkin píše:poshook : v starom Cubase sa to tak volalo .. v novom sa to vola inak .. je to v midi editacnych funkciach .. vyskusaj vsetky 3 ktore nevies co robia . jedna z nich to bude ..
dikes, uz som to nasiel, je to funkcia "Dissolve parts"