2 x midi kontroler Akai vs Flstudio

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
BM Law

2 x midi kontroler Akai vs Flstudio

Příspěvek od BM Law »

Zdravím, potřeboval bych se poradit ohledně propojení dvou kontrolerů oproti flstudiu. Mám dvoje klávesy od Akaie propojený s PC v pohodě i mi hrajou každý na jiným pluginu ale problém je to přepínání zvuků. Totiž pokud mám dvoje klávesy tak plugin který připojím ke klávesám se v tu chvíli uzamče. I když je mám namapované přes kanál občas se to hádá příjde mi to složité. Pokud se někdo hoodně dobře vyznáte v flku prosím o pomoc jak něják jednoduše namapovat aby dvoje klávesy šly naráz a hrály nezávisle na sobě.Teď jsem zkoušel Cubase a Bitwig ale já se v tom nevyznám.Už jsem troch za zenitem s učením se nových věcí tak kdyby se tu našel hoodně zkušený Flkář byl bych rád.
Míra

biscuit

Re: 2 x midi kontroler Akai vs Flstudio

Příspěvek od biscuit »

Obecně - každej midi kontroler by se měl v systému i daw prokazovat nějakým jiným názvem (i kdyby byly totožný, tak by to mělo bejt nějak identifikovaný, kterej je kterej). No a když si pro danou stopu nastavíš jen danej kontroler jako jediný midi zařízení na vstupu, nemělo by k žádnejm konfliktům docházet (řeč je o usb midi zařízeních, což předpokládám, že oba ty AKAIe jsou).

Odpovědět