achjo..jaké syntáky???

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
MikeD
Příspěvky: 11
Registrován: 27 lis 2008 20:27

achjo..jaké syntáky???

Příspěvek od MikeD » 27 lis 2008 20:56

zdravím sem tu prvně.... :lol: , potřebuji poradit od zkušeněkších.
Scháním nějaký synťáky, nebo workstation.....
no prostě dobře vybavenej nástroj do 30tis.Na co?Na tvorbu domácí hudby,dance new age,house,elektro....potřebuji aby to mělo aftertouche,arpegiator min 2x,seqvencer na nahrávání,samozřejmně potenciometry,filtry,oscilátory,co nejvíce dobrých zvuků (nejde mi o piano, kytaru a tak, ale o ty syntetické efektové a tak...), bylo by dobré kdyby to umělo i nějaké ty bicí.Chci co nejvíce pracovat se zvukem a tak...no zkoušel sem si JUNO G i K TR 61, ale ta TR61 mi přišla taková nemasná neslaná /takové holé oproti tomu JUNO-G), ale budu rád i za další vaše doporučení.Chci nové nepoužité a aby byly dostupné zde v ČR, abych si je mohl někde vyzkoušet.
Nejsem expert ani klavirní virtuoz, rád poslouchám J.M.Jarre, House, Dance,Elektro a rád bych produkoval takovou hudbu...doma mám samorajku Roland exr3Ss.....

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 27 lis 2008 21:01

A pocitac te nelaka?
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 27 lis 2008 21:15

Mno ja bych ti doporucil sampler, sampler workstation :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

MikeD
Příspěvky: 11
Registrován: 27 lis 2008 20:27

Příspěvek od MikeD » 27 lis 2008 21:17

počítač????no počítač mám taky...ale to mě nenapadlo, já bych spíše uvítal práci s klávesy/syntáky...rád hraju, ale nebráním se ani PC...a to by vypadalo jak????Jakože bych si to všechno smolil v nějakém prográmku????

MikeD
Příspěvky: 11
Registrován: 27 lis 2008 20:27

Příspěvek od MikeD » 27 lis 2008 21:17

Acid Punk píše:Mno ja bych ti doporucil sampler, sampler workstation :)
jo díky, ale to mi - bohužel nic neříká - sakra ted se stydím..... :roll: prosím o osvětu, díky

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 27 lis 2008 21:18

Mozna bych ti mel doporucit projit si thready na ezone nez ti nekdo doporuci to same :)

"Ableton" "Fl studio" "Reason" "Cubase"
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 27 lis 2008 21:19

MikeD píše:
Acid Punk píše:Mno ja bych ti doporucil sampler, sampler workstation :)
jo díky, ale to mi - bohužel nic neříká - sakra ted se stydím..... :roll: prosím o osvětu, díky
http://cs.wikipedia.org/wiki/Sampler_(s ... _technika)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 27 lis 2008 21:24

ber JUNO-G, dobra cena/vykon... viac neries... lebo ta tu na eZone domotaju tak ze si kupis flautu a mas vystarane...

MikeD
Příspěvky: 11
Registrován: 27 lis 2008 20:27

Příspěvek od MikeD » 27 lis 2008 21:27

no já si myslel na ty Juno-g ,ale prej jsou starší a ty krty se už ani nevyrábí...jinak nejsou špatný až na to že vypadají jako pro děti to ty K TR61 vypadají lépe, ale nemaj zase takové možnosti jako Juno-G, slyšel sem že se dá koupit něco jako - board se zvuky či co...?Chi se zeptat jestli jsou i jiné dobré syntáky, které mají možnost rozšiřování o zvuky a bicí (samply) - jen ne YAMAHY - to není moje krevní skupina.Děkuji...

MikeD
Příspěvky: 11
Registrován: 27 lis 2008 20:27

Příspěvek od MikeD » 27 lis 2008 21:29

EXCOM píše:ber JUNO-G, dobra cena/vykon... viac neries... lebo ta tu na eZone domotaju tak ze si kupis flautu a mas vystarane...
no jo, ale jak už sem psal, ty mám trochu prozkoumané ale to je pro mne málo, potřebuji s tím zvukem více pracovat...a nebo dát do nich nové zvuky, nevím teda jak...

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 27 lis 2008 21:52

sampler vzdyt jsem to psal :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 27 lis 2008 21:55

MikeD píše:počítač????no počítač mám taky...ale to mě nenapadlo, já bych spíše uvítal práci s klávesy/syntáky...rád hraju, ale nebráním se ani PC...a to by vypadalo jak????Jakože bych si to všechno smolil v nějakém prográmku????
No ja myslel koupit jen masterkeyboard a ten pripojit k pocitaci a v nem mit virtualni syntaky a samplery a ty ovladat masterkeyboardem... taky cesta...

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 27 lis 2008 21:56

Mno a co treba kurzweil? Hral jsem na nej, synth moznosti ma mnoho, zni jako kurzweil, takze lahoda, aj se to tu na threadu resi :)

nasleduj me kroky:

Kurzweil PC3
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... highlight=

jasne cena neni do 30tisic.. ale v pripade jineho starsiho modelu z druhe ruky..
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 27 lis 2008 22:11

MikeD : inak teraz sa da okolo 30k kupit Fantom-X v tvojom pripade by som nevahal.. splna to vsetky tvoje poziadavky a je to fantasticka masina z velkou zakladnou... a budes mat super workstation so vsetkym..

<img src="http://www.rolandus.com/uploads/CMS/Pro ... _x6_md.jpg" width="640">

a tu mas link na Fantom-X

btw. a nie si ty nahodou ten MikeD co kresli?

MikeD
Příspěvky: 11
Registrován: 27 lis 2008 20:27

Příspěvek od MikeD » 27 lis 2008 22:22

MikeD co kreslí?Tak to nevím jak to myslíš, jestli si mne s někým pleteš nebo jestli mě k někomu přirovnáváš....???Jo ale jinak taky sem kreslil ale to už je historie --- náhoda???

Odpovědět