Akai MPK 49 , nemohu nalezt ovladač

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
benny56
Příspěvky: 4
Registrován: 04 čer 2015 11:34

Akai MPK 49 , nemohu nalezt ovladač

Příspěvek od benny56 » 04 čer 2015 11:36

Nikde nemuzu najit ovladač na vyše zminovany midi kontroler. Muze mi nekdo poradit? děkuji

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3016
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Akai MPK 49 , nemohu nalezt ovladač

Příspěvek od pavlii » 04 čer 2015 14:00

A je vůbec potřeba? Teda pokud ho nenabízí ani sám výrobce, tak se nabízí možnost, že MPK je USB Compliant (=bez nutnosti speciálního ovladače).

P.

benny56
Příspěvky: 4
Registrován: 04 čer 2015 11:34

Re: Akai MPK 49 , nemohu nalezt ovladač

Příspěvek od benny56 » 04 čer 2015 14:24

počítač ho nebere že prej neni ovladač nainstalovan

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3016
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Akai MPK 49 , nemohu nalezt ovladač

Příspěvek od pavlii » 04 čer 2015 16:25

Zkusit jiný USB port. Ovladač určo nebude potřeba.

P.

Uživatelský avatar
m4x
Příspěvky: 459
Registrován: 12 lis 2009 20:18

Re: Akai MPK 49 , nemohu nalezt ovladač

Příspěvek od m4x » 04 čer 2015 16:51

Jaký používáš OS?

benny56
Příspěvky: 4
Registrován: 04 čer 2015 11:34

Re: Akai MPK 49 , nemohu nalezt ovladač

Příspěvek od benny56 » 04 čer 2015 18:41

xp , zkoušel sem jiny port, jiny port mi midi ani nerozsviti, jiny rozsviti

benny56
Příspěvky: 4
Registrován: 04 čer 2015 11:34

Re: Akai MPK 49 , nemohu nalezt ovladač

Příspěvek od benny56 » 04 čer 2015 21:04

tak už to mam, díky

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3016
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Akai MPK 49 , nemohu nalezt ovladač

Příspěvek od pavlii » 05 čer 2015 09:45

No že by nějaké detailnější info, když už jsme s tebou strávili nějaký čas..? 8)

P.

Uživatelský avatar
m4x
Příspěvky: 459
Registrován: 12 lis 2009 20:18

Re: Akai MPK 49 , nemohu nalezt ovladač

Příspěvek od m4x » 05 čer 2015 13:21

benny56: Je tu zvykem, když rozjedeš vlákno, zakončit ho řešením problému, pro další případné uživatele, kteří natrefí na stejný problém. Díky.

Odpovědět