Behringer BBG ?
Re: Behringer BBG ?
Jedná se o něco takovéhoto?
-
markuc
Rozkliknul jsi odkaz ? Je to tam hezky videt, ano, ma to byt kopie stareho PPG Wolfganga Palma ..
Nikdy jsem neměl čest se stím nástrojem v reálu podkat, tak se ptám.... musím pohledat nějaká moudra

-
markuc
Tu čest mělo jen málo lidí, v republice budou tak dva ... je to absolutní legenda, na které postavilo zvuk mnoho slavných ...
Popis originálu, uvidíme ale nakolik ta čínská kopie bude seriózní : http://www.vintagesynth.com/misc/wave.php
-
markuc
Byl to cistej digital tam bych snad problém nevidel, bude to jednodussi, nez udelat pure analog. Spis ta hromada krasnych tlacitek a vubec ta mechanicka cast, to bude kamen urazu. A samozrejme prevodniky ...
V popisu je psáno, že filtry byli analogové, tak nevím. Čistej digitál si můžou strčit někam, na to máme renomovaný firmy
-
markuc
To nevim uplne jiste, mozna ze fakt melo PPG analogovy filtry ... ale jinak se pletes, tohle byl tak nejak uplne jinej digital nez vsechny ostatni ...
They use digital samples of wavetables and feature analog VCA envelope and VCF (filter) sections
Podle mě je výjmečný tou kombinací, ale uvidíme. Waldorf když to dělal, tak se mi to nelíbilo.