Change battery ! Yamaha DX7IID

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
dafson

Change battery ! Yamaha DX7IID

Příspěvek od dafson »

Zdravim vas vsechny potreboval bych poradit zvladnu vymenu baterky na zakladni desce sam nebo radeji nechat profikovy jde o to pokud ji vyndam a zandam novou probehne tovarni nastaveni ci na moment se jeste data udrzi nebo bude nastroj uplne mrtev? je treba pajet pred vymenou zalozni baterku ???? S pajkou umim jen nevim co se stane bez pajeni zalozni baterie a nebo to neni prdel a shanet nekoho kdo uz to delal?

Pytkin
Moderátor

Re: Change battery ! Yamaha DX7IID

Příspěvek od Pytkin »

ja som to robil na mojej dx7 a bolo to izi ..

dafson

Příspěvek od dafson »

dekuju za odpoved nicmene mi to moc nedalo muzes mi prosim rict postup staci tedy vyndat zandat nebo napajet zalozni baterku?hrozi strata dat?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja som tam nemal peticu .. musel som si ju tam naletovat .. strata dat urcite hrozi .. tie si predsa zazalohujes do pocitaca ..

tu mam fotky z toho https://picasaweb.google.com/roman.peka ... tterEDoDx7

dafson

Příspěvek od dafson »

dekuju ti ted uz je vse jasne!!! :wink:

dafson

Příspěvek od dafson »

tak baterka vymenena hlaska zmizela baterku sem napajel jeste pred odpojenim te stare takze strata dat hrozit nemela nicmene banka zvuku je hodne divna misto jednotlivych nazvu zvuku tam jsou ruzne rozhazene pismenka a symboly a hlavne i nadale z klaves nejde zvuk(nesel uz pred vymenou ale prisuzoval jsem to slabe baterce) tak a ted potrebuju poradit nedari se mi poslat novou banku do klaves je nejaky jednoduchy programek free kterym poslu syx.soubor jednoduse do klaves?vim ze sem nejaky mel ale uz ho nemam a nazev si uz nepamatuju-( jsem takovej hobickar a moc se nevenuju midi problematice ...poradite prosim co s tim?snad to bude tema zvukama a pak uz budou hrat-(

dafson

Příspěvek od dafson »

takze opet aktualizuji svuj problem.zvukovou banku se mi podarilo obnovit natahnout novou.nicmene nastroj porad neposila ven zvuk mohlo se neco stat diky slabe baterce nebo je to ciste nahoda ze zacla psat change battery nadale hrali a pak prestali hrat a az pak sem ji vymenil??jinak indikace na midi kabelu indikuje pri smacknuti klavesy ze data do kabelu posila jen nehraje zvuk setkal se s tim nekdo?

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

pozri či maš zapnutu klaviaturu = LOCAL on/off
program na presyp presetov použivam midilib : http://uloz.to/xtofaMA/midlib02-zip

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

pripadne previest daky factory reset ..

dafson

Příspěvek od dafson »

pánové mockrát vám děkuju už fungují bylo to přesně jak ste poradili local-off vůbec nevím jak tomu došlo ale hlavně že je vše v pořádku díky díkY!!!

Odpovědět