Ahoj.
Potřeboval bych do studia druhý stojan na který bych připevnil dvoje (lépe však troje) klávesy. Mám stojan Proel KK30, který mi hodně vyhovuje svou variabilitou, ale v tomto případě by mi vadila dolní zadní noha a sklon těla stojanu, který hodně zasahuje do prostoru. Proto se zajímám o jiné řešení, kdy stojan nebude přesahovat osu Y a hlavně druhá (a třetí) nadstavba bude mít i možnost změny jak sklonu, tak i výšky. Zatím se mi zajímavý zdá stojan Hercules KS410B http://www.musiccenter.cz/Hercules-KS410B//:3:37572 k tomu ale už třetí nohy nedám.
Máte s ním nějaké zkušenosti? Poradíte mi něco jiného?
Děkuju...
Jaký stojan pro dvoje (troje) klávesy?
Re: Jaký stojan pro dvoje (troje) klávesy?
No, ten vypadá až dost subtilně, bych se bál stability. Což řešení, který používá Tomáš, ocelový Ikea police? Nevypadá to špatně, je to dost variabilní a volně rozšiřitelný.
Ondrash : ten herkules je jasna volba.. klaves sa na nom nechveje, .. je jak z betonu, mam taky a jeden som predal kexikovy.. je to hadam najlepsi stojan momentalne..
ked si bol u mna, tak cela ta jedna strana bola postavena na tomto stojane.. je to najstabilnejsi stojan pod klavesy aky poznam..
ked si bol u mna, tak cela ta jedna strana bola postavena na tomto stojane.. je to najstabilnejsi stojan pod klavesy aky poznam..
Ahoj Excome. Díky za info. Myslel jsem si to, řešil jsem to i s Pavlim, který ho má. Takže půjdu do tohoto....EXCOM píše:Ondrash : ten herkules je jasna volba.. klaves sa na nom nechveje, .. je jak z betonu, mam taky a jeden som predal kexikovy.. je to hadam najlepsi stojan momentalne..