kawai k4

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: kawai k4

Příspěvek od mONOGRAm » 19 čer 2009 13:43

pytkin: suhlasim, len preco to neriesit vsetko cez jeden velky, dospely /myslel som/ system

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: kawai k4

Příspěvek od Pytkin » 19 čer 2009 13:50

monogram : no v principe samozrejme hej .. ale ak to nefunguje , tak by som si na to hodil daky prijemny free softik .. viem ze ked som bol maly , tak som si kupoval casopis KEYS (to bolo jedine, co sa dalo u nas v stanku kupit) a tam byvalo take CDcko a tam bola kopa softu vzdy .. a takychto SYSEX softikov tam bolo vzdy viac ..

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: kawai k4

Příspěvek od demsky » 19 čer 2009 13:50

mONOGRAm píše:takze sysex loadnuty. a vsak sa nebude nikto pytat, ci zadrhel nebol v polohe "on" protection memory? 8O)) dik aj tak vsetkym zainteresovanym.
tak na toto som uplne zabudol, mozno preto lebo uz dlho nemam DX200ku :)
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: kawai k4

Příspěvek od Pytkin » 19 čer 2009 13:54

ahh .. ja som to az teraz pochopil . cize sysex fungoval ale bola zapnuta Memory Protection v syntaku ? :D no co .. stava sa .. tiez som chvilu maturoval nad DX7 editorom , nez som prisiel na nieco podobne ..

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: kawai k4

Příspěvek od a.tom.x » 19 čer 2009 17:12

Editor, funguje se sysex

http://machines.hyperreal.org/manufactu ... /software/

pozor na některé editory/librariany K4 jak se poperou s nastavením efektů. Efektak je na K4 lehce nestandardni (stejne jako Na K1II) obcas to uplne zmeni nasatevni, zvlast, kdyz se pouziva jako librarian a z nekolika bank si kopirujes zvuky do jedne.

TP
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Re: kawai k4

Příspěvek od Tudy » 02 úno 2012 01:01

Tak jsem tu vyhrabal 13 let starou skladbičku, co jsem dělal čistě na Kawai K4.
Tehdy jsem měl pouze K4 a Atari1040stfm s Cubase 2.0, takže jsem musel sakra počítat hlasy (včetně bicích), aby to K4 v multirežimu uhrála (taky už tam jde hezky slyšet zpoždění některých hlasů.
Třeba to někoho potěší :)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: kawai k4

Příspěvek od a.tom.x » 02 úno 2012 21:40

Jo jo K4 rulez !!!

pamatuju si na tu valku s offsety v multirezimu.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Re: kawai k4

Příspěvek od Tudy » 02 úno 2012 23:22

a.tom.x píše:pamatuju si na tu valku s offsety v multirezimu.
Počkej, ty jsi to nějak nastavoval??? To ani nevím, že jde u K4 měnit rozdělování hlasů.. :)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: kawai k4

Příspěvek od a.tom.x » 03 úno 2012 10:35

Ne na K4 se jenom offsetuje to praskaní obálek na filtru. Offsety jsem dělal na Atari v Cubase :) moc vtipný, taková alchymie, snažil jsem se to různě obcházet a maskovat na jednotlivých stopách .... naštěstí teď už to používám striktně monotimbral.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Odpovědět