Keyboard pro Access Virus TI Desktop

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
humusgen
Příspěvky: 164
Registrován: 06 srp 2012 00:18

Keyboard pro Access Virus TI Desktop

Příspěvek od humusgen » 07 srp 2012 00:18

Zdar,neco jsem tu na foru uz procetl o Access Viru,ale odpoved ktera by mi to osvetlila jsem nenasel.Jsem amater,muziku mam jako hobby :) ,takze nejaky ten experiens s propojovanim takovyho synthu a midi nemam.
Chci si koupit nejake to HW zelezo,a tak jsem se podelsim badani rozhodl pro AccessVirusTI Desktop .A uz ted chci koupit pro nej nejaky ten obycejny midi keyboard tak za 3k - 4k Kc. Musi mit ty midiklavesy klasicke 5-ti kolikove MIDI In a Out zdirky ??
Uvazuji o Korg microKEY ,ale ty maji pouze USB konektor..
Tak byck nerad koupil neco, co k tomu Virusu nepujde pripojit ...

http://kytary.cz/korg-microkey/HN114995/

Dik za radu :|

Intel Qcore,8 gb Ram,Nocturn novation,korg padKontrol,nanokontrol2,VSTi Loomer Aspect,V-Station,Z3TA+ 2,NI-pro-53

Uživatelský avatar
hawkens
Příspěvky: 368
Registrován: 26 úno 2007 18:49

Re: Keyboard pro Access Virus TI Desktop

Příspěvek od hawkens » 07 srp 2012 15:03

Pokial chces mat moznost hrat na Virusovi bez pocitaca, musis si kupit keyboard ktory ma "klasicky" 5-kolikovy MIDI IN aj OUT, ktore prepojis do Virusa, samozrejme krizovo. Ten Korg MicroKey ich nema, ako pozeram.

Ak ti nevadi, ze pri hrani budes musiet mat zapnuty pocitac, staci hocijaky USB keyboard. Ale budes musiet mat aj spusteny nejaky DAW (Cubase Ableton Fruity atd) v ktorom budes musiet mat nastaveny keyboard ako vstupne MIDI zariadenie a Virusa na vystupe - on ti bude softwarovo "prosielat" MIDI data z keyboardu do Virusu.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Keyboard pro Access Virus TI Desktop

Příspěvek od pavlii » 07 srp 2012 15:09

Nebude - stačí obslužný prográmek (MIDI-OX apod.).

P.

Uživatelský avatar
hawkens
Příspěvky: 368
Registrován: 26 úno 2007 18:49

Re: Keyboard pro Access Virus TI Desktop

Příspěvek od hawkens » 07 srp 2012 15:15

Ale pozor niektore MIDI drivery nie su multi-client, cize ich nemoze pouzivat viac ako 1 aplikacia naraz.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Keyboard pro Access Virus TI Desktop

Příspěvek od pavlii » 07 srp 2012 15:20

Vyřeší virtuálním MIDI kabelem (MIDI Yoke apod.) ;-)

P.

Uživatelský avatar
humusgen
Příspěvky: 164
Registrován: 06 srp 2012 00:18

Re: Keyboard pro Access Virus TI Desktop

Příspěvek od humusgen » 07 srp 2012 19:29

Dik za odpovedi.
Ten program MIDI-OX nema chybu!!
Koupim teda MIDI klavesy co maji IN+Out midi konektory i USB.
Nebudu to komplikovat s virtualnim MIDI Yoke ..

Odpovědět