Teda ako komu. Píšem v momentálnom rozpoložení mysle, asi 15 minút od incidentu. Moja mačka využila chvíľu nepozornosti a vyskočila (tak, ako už x-tý krát) na stojany a podarilo sa jej zhodiť jeden z klávesov. Reagoval som síce v "stotine" sekundy - asi som aj zabránil väčším škodám, no KORG nanešťastie spadol na zem. Keď som po pár sekundách nabral dych a zbežne prehliadal škody, vyšli z toho 4 poškodené klávesy. Funkčne je Korg v poriadku, aj poškodené klávesy hrajú. V náhlom záchvate domáceho kutilstva som kláves rozobral, som však na takéto niečo amatér, preto prosím o radu. Bude treba poškodené klávesy vymeniť? Alebo stačí prilepiť vylomené "zarážky", ktoré pružia iba po správnu polohu? Ako vymontujem klávesnicu? Hneď by som to využil a vyčistil kontakty. Je treba zhodiť celú dosku? Prípadne akú údržbu porobiť, keď to už bude na cimpr-campr? Na ilustráciu prikladám fotografie...
Prosím bez uškŕňania sa popod fúz, mne zatiaľ do smiechu nie je. Za cennné rady a pripomienky vopred ďakujem.
Klingáč.
Vidíš? Od jedu ani obrázky neviem vložiť. Tak link..

http://www.uloz.to/7346935/korg-01wfd-rar