Zdravím všechny. Chtěl bych oslovit uživatele nástroje Korg Kronos. Koupil jsem tento nástroj loni v květnu a jsem velmi, ale opravdu velmi spokojen.
Nicméně, nejsem natolik technicky zběhlý, abych se naučil všechno pouze díky českému manuálu. Anglické Korg formu je pro mě moc fajn na některé věci, ale vzhledem k tomu, že angličtinou vládnu jen hovorově, tak mi to v 60%ti procentech taky dělá problém.
A tak tedy sháním nějakého uživatele tohoto nástroje, kterému by nevadilo, kdybych ho navštívil i s nástrojem, a který by mi ukázal věci, které bych potřeboval, a sám se je bojím vyzkoušet, abych si něco,už třeba vytvořeného nesmazal. Klidně i za nějakou úplatu - chápu že čas je drahý.
Díky předem.
Korg kronos - hledá se rádce
Re: Korg kronos - hledá se rádce
Pokud se nechces poustet do vetsiho laborovani z obavy vymazani vlastnich nastaveni, tak si celej Kronos zazalohuj a smele do toho.
No to je dobrý nápad. Ale jak? Vím že je to v manuálu, ale fakt si nejsem jistý v tomhle. Už tam mám fakt dost programů vytvořených pro kapelu. Nechtělo by se mi to všechno dělat znovu...
Disk > Utility (zde si vytvor slozku, v menu nahore pod sipkou a pojmenuj ji, potvrd) > potom Save > zde si vyber tu vytvorenou slozku a otevri ji > sipka nahore rozbali moznosti (zde vyber pro jistotu save all) a potvrd.
Chtěl jsem se ještě zeptat...z kronos forum jsem úspěšně nainstaloval orchestral project(sonatina). V kronosu jsem to všechno natáhl do banky user-a. Jak se to odinstaluje tak, aby po odstranění zůstala ta banka prázdná a abych z nástroje dostal i samply?