Kurzweil ARTIS SE

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
R F
Příspěvky: 24
Registrován: 06 pro 2013 15:38

Kurzweil ARTIS SE

Příspěvek od R F » 12 dub 2015 15:34

Zdravím, mám tento typ nástroje "ARTIS SE". Na stránkách Kurzweil je k dispozici editor ve složce k nástroji "ARTIS", stáhnul jsem si jej ve verzi pro W7 - 64bit, propojil nástroj s NB, nainstaloval se nejdříve driver (automaticky). Pak jsem spustil instalaci programu. Vše proběhlo v pořádku. Bohužel ve výsledku mi vůbec program nespustí. Je tento soft jen pro ARTIS či i pro ARTIS SE. Pokud máte někdo zkušenost, kde bych mohl dělat chybu? Za případnou reakci díky.
[soundcloud]Hraji jen na Yamaha DX – SY a Kurzweil[/soundcloud]

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2646
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil ARTIS SE

Příspěvek od MDudas » 13 dub 2015 01:07

Normalne sa ST editor spusti bez ohladu na to, ci mas pripojene nejake klavesy alebo nie. Akurat ked nemas ten spravny model, tak to iba bezi, ale nekomunikuje...
Na stranke Kurzweil a tiez SoundTower ich editor model Artis SE nepodporuje. Je to najlacnejsi model Artis... asi preto. Ale je to divne.
Napr. pri PC3Le si ten editor treba kupovat, PC3 a PC3K ho maju zdarma. Mozno ho este len produkuju (Artis je novy model).

R F
Příspěvky: 24
Registrován: 06 pro 2013 15:38

Re: Kurzweil ARTIS SE

Příspěvek od R F » 14 dub 2015 21:39

Hmmm, napsal jsem i Kurzweilovi. Je to tak, ještě ho neuvolnili a zatím to prostě je takto, jak vlastně píše MDudas. Prostě nyní není k dispozici, o jeho uvolnění jen uvažují.
[soundcloud]Hraji jen na Yamaha DX – SY a Kurzweil[/soundcloud]

R F
Příspěvky: 24
Registrován: 06 pro 2013 15:38

Re: Kurzweil ARTIS SE

Příspěvek od R F » 23 kvě 2015 20:52

tak přeci jen Kurzweil poslechl a je k dispozici i editační soft, nainstalován a odzkoušen, Šlape dobře, samozřejmě práce je jednodušší.
[soundcloud]Hraji jen na Yamaha DX – SY a Kurzweil[/soundcloud]

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2646
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil ARTIS SE

Příspěvek od MDudas » 23 kvě 2015 21:02

Super! Tak to si ten ARTIS rozhodne uzijes viac, ako bez editora !!! :palec+:
Po case sem pripadne napis nejake skusenosti a postrehy.

Aha, a este nieco - na PC3 sa vrele doporucuje nekombinovat editovanie na paneli a cez editor. T.j. ani len nestlacit EDIT. Inak to hooodne blbne :!:

R F
Příspěvky: 24
Registrován: 06 pro 2013 15:38

Re: Kurzweil ARTIS SE

Příspěvek od R F » 24 kvě 2015 09:05

no, tak toho jsem si tak nějak včera všiml, ale i tak zatím paráda, pohoda a v klidu.
Měl jsem ho už na 2 kšeftech a můžu napsat spokojenost najen pro mě či kapelu, ale i pro zvukaře
[soundcloud]Hraji jen na Yamaha DX – SY a Kurzweil[/soundcloud]

Odpovědět