Kurzweil SP4

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Miles K
Příspěvky: 16
Registrován: 27 srp 2014 10:47

Kurzweil SP4

Příspěvek od Miles K »

Dobrý den, sháním Kurzweil SP4 Sound Editor, nemáte někdo, díky Milan.

Vla-sta
Příspěvky: 455
Registrován: 11 led 2011 07:06
Vybavení

Re: Kurzweil SP4

Příspěvek od Vla-sta »


Miles K
Příspěvky: 16
Registrován: 27 srp 2014 10:47

Re: Kurzweil SP4

Příspěvek od Miles K »

Nemáte někdo zkušenost?
Při přepínání User programů po určité době degeneruje a o oktávu se sníží poslední přepnutý zvuk, vztahuje se to i na další případně přepnuté zvuky. Náprava je pouze v použití tlačítek Panic, nebo ve vypnutí a znovu zapnutí nástroje.

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3458
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil SP4

Příspěvek od MDudas »

To neni dobre. To bude elektronicky problem. Asi servis.

Miles K
Příspěvky: 16
Registrován: 27 srp 2014 10:47

Re: Kurzweil SP4

Příspěvek od Miles K »

Ještě jsem zapomněl napsat, že jsem nahrál do SP4ky mé zvuky z PC3ky.
Na foru Ksetlist jsem se dočetl, že to často vede k problémům. Tak že jsem použil Hard Reset a nahrál zvuky PC3LE a je vše OK.
Díky MDudas za odpoveď, také jsem myslel na el.problém.
Sice se uvádí možnost užití zvuků z PC3, ale po zkušenosti - nedoporučuji…

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3458
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil SP4

Příspěvek od MDudas »

Miles K píše: Ještě jsem zapomněl napsat ...
:D

Odpovědět