Masterkeyboard, 88 klaves s kladivkovou mechanikou.

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
alquadim

Masterkeyboard, 88 klaves s kladivkovou mechanikou.

Příspěvek od alquadim »

Zdravim,

shanim masterkeyboard 88 klaves s kladivkovou mechanikou, co nejkompaktnejsi, zadne zvuky a podobne navic, jen kontroler.

Napr. neco takoveho, ale jen klavesnice: http://www.studiologic-music.com/numa-c ... tions.html

Nevite o necem, pripadne neprodavate neco?

Predem diky.

demsky
Vybavení

Re: Masterkeyboard, 88 klaves s kladivkovou mechanikou.

Příspěvek od demsky »

Ked uz sme pri tom Fatari, tak VMK-188 plus odhliadnuc od vsetkeho ostatneho mal velmi dobru klaviaturu TP/40 GH. Cenovo je to asi okolo 10k kacek.

rolyam

Příspěvek od rolyam »

Jsem zahlíd teď toto ... když se hovoří o té mechanice: http://www.midi.cz/inzerat/137681/doepfer-lmk2-88-gh/

alquadim

Příspěvek od alquadim »

Diky za tipy, nicmene asi jsem to blbe popsal. Myslim tim opravdu jen klaviaturu, zadne fadery, ovladaci prvky, proste nic, jen klaviatura, sustain, pitchbend, mudulation, power - pres USB. Pripadne MIDI OUT.

Diky.

dJR

Příspěvek od dJR »

Líbilo by se ti toto? Mám v úmyslu se toho zbavit. Je to v třešňovém dřevě :-) Nutno vidět a vyzkoušet, býval to Korg SP-170, nyní zredukováno jen na 88-kladívkovou mechaniku s výstupem MIDI Out.
Přílohy
piano.jpg

alquadim

Příspěvek od alquadim »

Nechybi tam pitchbend a modulation?

dJR

Příspěvek od dJR »

chybí, pokud to potrebuju, tak mam na stole Novation Impuls a pitchbend na stejnem MIDI kanále...

alquadim

Příspěvek od alquadim »

To je skoda, ten bych primo na nem postradal. Ale diky za nabidku.

dJR

Příspěvek od dJR »

Já kdysi řešil přesně totéž. Taky jsem zjistil, že nejlevnější hammer-88 MIDI kontroler přijde na 20 tis., což bylo moc. Pak jsem šel po stage pianech. Pozor, zde se šíleně liší kvalita provedení klapek, hlevně jejich mechanické akce. O zvuku se vůbec nebudeme bavit, ten mají stage piana okolo 10 tis. úplně žalostný, ale o ten mě nešlo.

Z nějakého záhadného důvodu má jinak příšerné stage piano Korg SP170 docela solidní mechaniku ve smyslu výše uvedeném. Takže jsem to nakoupil smířen s tím, že pitchbend a modulation budu ovladat "o patro výš".
Mechaniku jsem vypreparoval a nechal si zapouzdřit do třešňového dřeva a také jsem vypreparoval elektroniku odopvědnou za převod do MIDI a ta je na obrázku výše v té krabičce se zelenou kontrolkou. Propojení je pomocí monitorového VGA kabelu.

Zbavuju se toho, protože jdu do Roland A-88. Každopádně s těžkým srdcem, protože mě to nějak přirostlo k srdci...

Nabídka platí pro všechny až do vyprodání zásob :-)

R F
Vybavení

Příspěvek od R F »

pro alquadim: já osobně mám přesně to, co je v dotazu onen odkaz. Pokud chci pak jen MIDI, vypnu vnitřní tónový generátor a jedu po MIDI, osobně jsem s tím na živým hraní výborně spokojenej. Za ty peníze OK.
Z recenze v MUZIKUS - Numa Compact má k dispozici polovyváženou klaviaturu s rychlostní úhozovou dynamikou o 88 klávesách z rodinné nabídky firmy Fatar (TP9PIANO).

vumlp

Příspěvek od vumlp »

Jednoznačně Roland a-88. Já mám prastarou a-37 a musím říct, že i po 15ti letech drží. Nedám na ni dopustit. :D Samozřejmě že to není co to bylo, ale roland je roland.

Odpovědět