Motif6 - problem s upgradom

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3353
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Motif6 - problem s upgradom

Příspěvek od dano » 09 dub 2008 17:30

Na webe Yamaha som nasiel upgrade OS Motifu na 1.9. Ale ocitol som sa v zacarovanom kruhu, lebo ho nemam ako dostat do nastroja. Da sa tam totiz dostat len SmartMedia kartou. Tu som pracne zohnal na inzerat, ale citacku k PC nemam. Dost na fucka situacia, ked po par rokoch nie je mozne upgradovat nastroj.

Neviete helfnut? Da sa to nejako obist? Alebo mozte niekto pozicat citacku?

hirli
Příspěvky: 90
Registrován: 22 zář 2007 08:50

Příspěvek od hirli » 09 dub 2008 17:32

Dano, ja mam aj citacku aj kartu.... To ta nenapadlo? :D

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 09 dub 2008 17:34


Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3353
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 09 dub 2008 17:35

hirli píše:Dano, ja mam aj citacku aj kartu.... To ta nenapadlo? :D
sakra! to by bolo uplne ze fajn... cinknem ti

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3353
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 09 dub 2008 17:35

EXCOM píše:dano : si robis srandu ne? :D
http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... od_id;2229
to je aj na stare Smartky? lebo Smartky sa uz nedaju kupit v obchode...

Uživatelský avatar
Settler
Příspěvky: 529
Registrován: 04 čer 2002 18:54

Příspěvek od Settler » 09 dub 2008 17:41

Samozrejme.. proto se u ctecek pise napr ono zname 7in1.. dneska dokonce myslim 12in1..
Ctecky jsou proste kompatibilni se vsemi starymi typy karet.. tolik novych se jich zase neobjevilo..
Projed nejaky e-shop, pripadne zajdi do nejblizsi prodejny a za 200,- si nejakou obyc kup.. pokud pujdes primo po SM, urcite zjistis, ze ctecek je spousta..

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 09 dub 2008 20:49

dano píše:
EXCOM píše:dano : si robis srandu ne? :D
http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... od_id;2229
to je aj na stare Smartky? lebo Smartky sa uz nedaju kupit v obchode...
pisu tam ze Smart Media, ine nepoznam... cize malo by to fungovat

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3353
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 10 dub 2008 09:05

netusite nahodou fintu, ako sa da zistit, aku verziu OS mam moj Motif momentalne nahodenu?

Uživatelský avatar
pateson
Příspěvky: 335
Registrován: 26 lis 2006 18:06

Příspěvek od pateson » 10 dub 2008 09:56

Motif6 nemám, ani neznám (škoda), ale v doplňkovém textu k aktualizaci firmwaru je uvedeno:

To return the unit to its factory settings, turn on the power while pressing the “REMOTE” and the
“REC” buttons to display the [MOTIFx Test Program] screen. *Note: DO NOT release the
“REMOTE” and “REC” buttons until the screen appears, as it takes several seconds.
Confirm that [firm Ver: 1.40] appears in the upper portion of the LCD

Tož to by snad šlo použít i pro zjištění stávajícího stavu?
Ale jináč su Moravák

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 10 dub 2008 09:59

smart media kartu samozrejme kupis, problem je len v cene
http://www.amazon.de/Hama-56956-SmartMe ... _f_t_k2a_4

Odpovědět