Na webe Yamaha som nasiel upgrade OS Motifu na 1.9. Ale ocitol som sa v zacarovanom kruhu, lebo ho nemam ako dostat do nastroja. Da sa tam totiz dostat len SmartMedia kartou. Tu som pracne zohnal na inzerat, ale citacku k PC nemam. Dost na fucka situacia, ked po par rokoch nie je mozne upgradovat nastroj.
Neviete helfnut? Da sa to nejako obist? Alebo mozte niekto pozicat citacku?
Motif6 - problem s upgradom
Samozrejme.. proto se u ctecek pise napr ono zname 7in1.. dneska dokonce myslim 12in1..
Ctecky jsou proste kompatibilni se vsemi starymi typy karet.. tolik novych se jich zase neobjevilo..
Projed nejaky e-shop, pripadne zajdi do nejblizsi prodejny a za 200,- si nejakou obyc kup.. pokud pujdes primo po SM, urcite zjistis, ze ctecek je spousta..
Ctecky jsou proste kompatibilni se vsemi starymi typy karet.. tolik novych se jich zase neobjevilo..
Projed nejaky e-shop, pripadne zajdi do nejblizsi prodejny a za 200,- si nejakou obyc kup.. pokud pujdes primo po SM, urcite zjistis, ze ctecek je spousta..
Motif6 nemám, ani neznám (škoda), ale v doplňkovém textu k aktualizaci firmwaru je uvedeno:
To return the unit to its factory settings, turn on the power while pressing the “REMOTE” and the
“REC” buttons to display the [MOTIFx Test Program] screen. *Note: DO NOT release the
“REMOTE” and “REC” buttons until the screen appears, as it takes several seconds.
Confirm that [firm Ver: 1.40] appears in the upper portion of the LCD
Tož to by snad šlo použít i pro zjištění stávajícího stavu?
To return the unit to its factory settings, turn on the power while pressing the “REMOTE” and the
“REC” buttons to display the [MOTIFx Test Program] screen. *Note: DO NOT release the
“REMOTE” and “REC” buttons until the screen appears, as it takes several seconds.
Confirm that [firm Ver: 1.40] appears in the upper portion of the LCD
Tož to by snad šlo použít i pro zjištění stávajícího stavu?
Ale jináč su Moravák
smart media kartu samozrejme kupis, problem je len v cene
http://www.amazon.de/Hama-56956-SmartMe ... _f_t_k2a_4
http://www.amazon.de/Hama-56956-SmartMe ... _f_t_k2a_4