mpk49 ako zacat

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3345
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od pavlii »

No - asi jak pro kterého ;-) já na ní například začínal....

P.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od Venti »

ejv, aspon ja teda urcite s Tebou nepohrdam, ale je fakt ze uplnemu zaciatocnikovi sa radi extremne tazko. Preto som pisal to s tou instalaciou.. atd. To je ako keby niekto chcel roztrasenej babenke v autoskole vysvetlit ako driftovat :). Bez akejkolvek urazky..
Odkial si ?

Uživatelský avatar
ejv
Příspěvky: 134
Registrován: 06 led 2012 15:42

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od ejv »

Pytkin píše: pockaj toto ma uraza.. V zivote som nepohrdal ziadnym zaciatocnikom... Aj tebe radim, kolko viem.. S FL ti neviem poradit... V zivote som ten program nevidel...
nemyslel som to zase az tak plosne, teba si praveze kvoli ochote pomoct fakt uprimne vazim. Skor som narazal na niekoho ineho .. ale zbytocne riesit, kazdy je aky je.

Uživatelský avatar
ejv
Příspěvky: 134
Registrován: 06 led 2012 15:42

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od ejv »

Mate tu niekto akai mpk ? alebo nejaky podobny kontroller s fadermi a knobmi ? :P .. rad by som o niecom podiskutoval cez PM.

Uživatelský avatar
ejv
Příspěvky: 134
Registrován: 06 led 2012 15:42

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od ejv »

Pri zapinani aplikacie vyzexmpk49, ktora bola pribalena ku akaimpk, mi vyhodi tuto hlasku : http://imageshack.us/photo/my-images/196/97776368.jpg/
Je to preto, ze nemam keyborad prepojeny cez midi, alebo pre to, ze to mam zle nastavene ? V midi nastaveni tochto programu http://imageshack.us/photo/my-images/834/16577953.jpg/ som skusal nastavovat midi in, aj midi out, viacere moznosti, ale neustale mi vyhodi spominany problem. V com to je ? .. vdaka ..


.. este nastavenie midi v fl (pre istotu)..http://imageshack.us/photo/my-images/151/19203625.jpg/

stale mam ten problem rozbehat rec/start/stop/modwheel ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22171
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od Pytkin »

a co ten program ma robit ?

Uživatelský avatar
ejv
Příspěvky: 134
Registrován: 06 led 2012 15:42

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od ejv »

tak to zatial netusim, snad urychlit/ulahcit nastavovanie/editaciu presetov/bank ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22171
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od Pytkin »

tak potom tam asi treba nastavit porty smerujuce do toho akaiu ..

Uživatelský avatar
ejv
Příspěvky: 134
Registrován: 06 led 2012 15:42

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od ejv »

ved to som nastavoval, vid. screen, ale stale mi to hadze to iste .. nechapem ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22171
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od Pytkin »

sak tam mas midiin 2 ..

Uživatelský avatar
ejv
Příspěvky: 134
Registrován: 06 led 2012 15:42

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od ejv »

a co tam ma byt ? ja som tam nastavil vsetky tri moznosti, neslo to ani pri jednej ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22171
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od Pytkin »

no vsade by malo byt MPK .. aj IN aj OUT .. ale to len tak hadam ..

Uživatelský avatar
jakubt
Příspěvky: 255
Registrován: 17 zář 2009 12:18

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od jakubt »

start/stop/rec asi budeš muset namapovat ručně (pokud to Akai nemá pořešené nějakým presetem přímo pro FL Studio).

Uživatelský avatar
ejv
Příspěvky: 134
Registrován: 06 led 2012 15:42

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od ejv »

nie je tam preset pre FL .. a ako to namapujem rucne ? skusal som tak isto, ako mapujem fader/knob, ale tak to nejak neslo ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22171
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od Pytkin »

no to zavisi co to vysiela .. to si musis najst v navode .. cital si ho ?

vacsinou sa to robi cez MMC .. alebo sa to prepne do kompatibilneho modu .. trebars Mackie controll ..

Odpovědět