mpk49 ako zacat

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od pavlii » 06 črc 2012 21:40

No - asi jak pro kterého ;-) já na ní například začínal....

P.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od Venti » 07 črc 2012 02:47

ejv, aspon ja teda urcite s Tebou nepohrdam, ale je fakt ze uplnemu zaciatocnikovi sa radi extremne tazko. Preto som pisal to s tou instalaciou.. atd. To je ako keby niekto chcel roztrasenej babenke v autoskole vysvetlit ako driftovat :). Bez akejkolvek urazky..
Odkial si ?

Uživatelský avatar
ejv
Příspěvky: 134
Registrován: 06 led 2012 15:42

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od ejv » 07 črc 2012 17:42

Pytkin píše: pockaj toto ma uraza.. V zivote som nepohrdal ziadnym zaciatocnikom... Aj tebe radim, kolko viem.. S FL ti neviem poradit... V zivote som ten program nevidel...
nemyslel som to zase az tak plosne, teba si praveze kvoli ochote pomoct fakt uprimne vazim. Skor som narazal na niekoho ineho .. ale zbytocne riesit, kazdy je aky je.

Uživatelský avatar
ejv
Příspěvky: 134
Registrován: 06 led 2012 15:42

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od ejv » 07 črc 2012 17:44

Mate tu niekto akai mpk ? alebo nejaky podobny kontroller s fadermi a knobmi ? :P .. rad by som o niecom podiskutoval cez PM.

Uživatelský avatar
ejv
Příspěvky: 134
Registrován: 06 led 2012 15:42

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od ejv » 12 črc 2012 20:31

Pri zapinani aplikacie vyzexmpk49, ktora bola pribalena ku akaimpk, mi vyhodi tuto hlasku : http://imageshack.us/photo/my-images/196/97776368.jpg/
Je to preto, ze nemam keyborad prepojeny cez midi, alebo pre to, ze to mam zle nastavene ? V midi nastaveni tochto programu http://imageshack.us/photo/my-images/834/16577953.jpg/ som skusal nastavovat midi in, aj midi out, viacere moznosti, ale neustale mi vyhodi spominany problem. V com to je ? .. vdaka ..


.. este nastavenie midi v fl (pre istotu)..http://imageshack.us/photo/my-images/151/19203625.jpg/

stale mam ten problem rozbehat rec/start/stop/modwheel ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od Pytkin » 12 črc 2012 22:19

a co ten program ma robit ?

Uživatelský avatar
ejv
Příspěvky: 134
Registrován: 06 led 2012 15:42

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od ejv » 12 črc 2012 22:29

tak to zatial netusim, snad urychlit/ulahcit nastavovanie/editaciu presetov/bank ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od Pytkin » 12 črc 2012 22:44

tak potom tam asi treba nastavit porty smerujuce do toho akaiu ..

Uživatelský avatar
ejv
Příspěvky: 134
Registrován: 06 led 2012 15:42

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od ejv » 12 črc 2012 23:02

ved to som nastavoval, vid. screen, ale stale mi to hadze to iste .. nechapem ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od Pytkin » 12 črc 2012 23:15

sak tam mas midiin 2 ..

Uživatelský avatar
ejv
Příspěvky: 134
Registrován: 06 led 2012 15:42

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od ejv » 12 črc 2012 23:45

a co tam ma byt ? ja som tam nastavil vsetky tri moznosti, neslo to ani pri jednej ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od Pytkin » 13 črc 2012 00:20

no vsade by malo byt MPK .. aj IN aj OUT .. ale to len tak hadam ..

Uživatelský avatar
jakubt
Příspěvky: 246
Registrován: 17 zář 2009 12:18

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od jakubt » 13 črc 2012 02:04

start/stop/rec asi budeš muset namapovat ručně (pokud to Akai nemá pořešené nějakým presetem přímo pro FL Studio).

Uživatelský avatar
ejv
Příspěvky: 134
Registrován: 06 led 2012 15:42

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od ejv » 13 črc 2012 11:47

nie je tam preset pre FL .. a ako to namapujem rucne ? skusal som tak isto, ako mapujem fader/knob, ale tak to nejak neslo ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: mpk49 ako zacat

Příspěvek od Pytkin » 13 črc 2012 12:13

no to zavisi co to vysiela .. to si musis najst v navode .. cital si ho ?

vacsinou sa to robi cez MMC .. alebo sa to prepne do kompatibilneho modu .. trebars Mackie controll ..

Odpovědět