Nastaveni M-Audio AXIOM 49 ve FL Studiu 7 .. ?

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Nastaveni M-Audio AXIOM 49 ve FL Studiu 7 .. ?

Příspěvek od pc.masters » 25 črc 2007 22:35

[font=Verdana] Zdravim, koupil jsem si klavesy M-Audio Axiom 49, protoze mi prisly nejrozumejsi :) No o co de...potrebuju je nastavit ve Fruity Loops 7 (FL Studio 7) .Nevim jak na to, predelsa zkusenost byla s keystation e49, kde zadne knoflicky nebyly :)

O co mi jde nejvice..?
Prirazeni tlacitek play,rec,dopredu,dozadu,loop,stop.
Tohle se mi zaboha nepovedlo...na ty tlacitka se ve frutiy neda tuknout pravym a nastavit.
Potom da se posouvat oktava u tech padu z triger finger? kdyz si chci jen tak tuknout na tech padech nejaky nastroj, je to strasne nizko...prepinani oktav na klaviature na to nema vliv...

A pak bych uvital dalsi rady a tipy, je k tomu navod, ale nejak to nechapu...moc tlacitek na me..co se s tim da vsecko delat? :)))

Diky moc... ;)

Mate2s


[/font]

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters » 25 črc 2007 22:37

jo jeste jedna vec...Da se v tom fruity nejak ulozit to prirazeni tlacitek?Ne jako v souboru ale at pri kazdem zapnuti sou prirazeny?Me se to dycky vymaze a musim mit proste jeden ulozeny soubor z FL kde nic neni jen nastaveni a ten pouzivat ....diky
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 26 črc 2007 08:56

tak sa to robi... ale ked si ho ulozis pod istym menom v istom podadresari FL, tak pri otvoreni noveho suboru sa ti onen automaticky natiahne

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters » 26 črc 2007 22:10

ok, a jak nastavit ty tlacitka play atd..?
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters » 29 črc 2007 11:24

Hele, je schopny mi prosim nekdo pomoct...?? Kexiku, sdel mi pls to iste meno suboru...
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters » 30 črc 2007 08:35

Zkousel sem prepsat untitled ve FL, i nustaf :) ale nic...a ty tlacitka play, rec...potrebuju rozjet.. :(
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Příspěvek od pc.masters » 02 srp 2007 05:58

Proc se se mnou nikdo nebavi?kexiku? :-O
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 02 srp 2007 10:15

pac som bol na dovolenke...
tlacitka imho nenamapujes. record je R na klavesnici, play/pause je spacebar. predpokladam ze tlacitka vysielaju nejake sysex povely a FL sysex nevie

hondzykk
Příspěvky: 174
Registrován: 21 bře 2007 10:05

Příspěvek od hondzykk » 03 srp 2007 21:32

člověk namapuje třeba midicontroller na mixak v FL a potom si to uloží jako ??? project ??? a ten někam dá :-D a to se mu potom samo otevírá ???
to bych rád kexiku taky věděl poraď pleas
jestli jsem to pochopil blbě tak sorry

Odpovědět