Novinky od Clavia
Re: Novinky od Clavia
mne sa paci ten nord drum... ale jeden mono vystup, to bola zloba 2 ak bude cena ok aj s padom tak silne uvazujem
Naposledy upravil(a) abuse dne 10 dub 2013 16:09, celkem upraveno 2 x.
nord drum 2 podla specifikacii ma stereo vystup ...
http://createdigitalmusic.com/2013/04/n ... on-photos/
http://createdigitalmusic.com/2013/04/n ... on-photos/
no tak cena ND2 je trochu dost prestrelena, necham si zajst chut. 1ka stala/stoji 199 eu myslim
no ale aj toho ovela viac dokaze ... precitaj si ten clanok... moznosti by mali byt ovela vacsie nez pri starom drume...
Kolik je ta cena u ND2? Nemůžu to najít.
Omlouvam se,ale cenu jsme nezjistil, protoze byl u clavie takovy naval lidi, ze jsem nemel nervy vystat frontu.

monoque: nieco malo cez 1800€ za klavesovu verziu
Poněkud předraženej kontroler pro VSTčka. Na čem to běhá, tipuju že na Atomu 

prosim daj mi tip na 1 VST-cko ktore hra rovnako ako NordLead (pomocka - DSP Discovery to nieje) ... nechcem tu rozbiehat HW vs SW flamewar ale toto si zabil 

Flameware mi nic neříká. Nicméně musím souhlasit s biscuitem. Prošel mi rukama jak NL 2X, tak NM G2 (ale i Virusy, Novy, JP8000 a další) a bez začervenání klidně řeknu, že oba snesou přímé srovnání s VSTi-čky. Co naopak nesnesou, je srovnání s analogy a zajímavějšími hybridními nástroji. Ani NL 4 po stránce zvuku nenabízí víc než současná VSTi produkce NI nebo třeba W Largo.
Hardwarové VA oproti VSTi nedokáží a ani nemohou nabídnout nic navíc, než jen pěkné UI a stand-alone provoz na specializovaném PC hardware. Po zvukové stránce nabídnou daleko více analogy a hybridy typu DSI Evolver.
Ale nevnímej to jako flameware. Spíš jako soukromý názor někoho, kdo se tím profesně zabývá. Řešit dneska HW VA nástroje má snad význam jedině pro živé hraní (a ani tam snad ne) nebo pokud člověk zamrzl zvukově i hudebně na konci 90 let minulého století. HW VA nástroje jako forma „fetiše“ pro hobby muzikanty má svůj ekonomický význam, ale kvůli zvuku není v téhle době sebemenší důvod si je pořizovat.
Hardwarové VA oproti VSTi nedokáží a ani nemohou nabídnout nic navíc, než jen pěkné UI a stand-alone provoz na specializovaném PC hardware. Po zvukové stránce nabídnou daleko více analogy a hybridy typu DSI Evolver.
Ale nevnímej to jako flameware. Spíš jako soukromý názor někoho, kdo se tím profesně zabývá. Řešit dneska HW VA nástroje má snad význam jedině pro živé hraní (a ani tam snad ne) nebo pokud člověk zamrzl zvukově i hudebně na konci 90 let minulého století. HW VA nástroje jako forma „fetiše“ pro hobby muzikanty má svůj ekonomický význam, ale kvůli zvuku není v téhle době sebemenší důvod si je pořizovat.
no ja som nordlead2 (aj modular 1,2)mal a dodnes lutujem ze som ho predal pretoze som za neho nahradu vo vsti jednoducho nenasiel... ziadny fetis, jednoducho tencharakter zvuku najma v extremnejsich modulaciach (ktory je klucovy pre styl hudby ktoru tvorim) sa jednoducho z nicoho ineho ako nordu dostat neda.... nordlead seria (a specialne dvojka, ten starsi model) je prave jeden z mala VA synthov ktory je nenahraditelny...
samozrejme chapem, ze ked niekto pouzije par zakladnych presetov standartnych zvukov a nejde hlbsie do sounddesignu tak pre neho hw tohoto typu vyznam neda, zakladne zvuky sa naozaj daju dostat aj z toho discovery vsti alebo hociakeho ineho sw
samozrejme chapem, ze ked niekto pouzije par zakladnych presetov standartnych zvukov a nejde hlbsie do sounddesignu tak pre neho hw tohoto typu vyznam neda, zakladne zvuky sa naozaj daju dostat aj z toho discovery vsti alebo hociakeho ineho sw
Nord Lead 4
NL 4 je Beast !!!
tomu ver ! riadny zver
Video v uvode ukazuje kreativne prevedenie zvukov novymi performance moznostami:
A potom tam predvadzaju novy LADDER Filter, znie to masaker
A potom tam predvadzaju novy LADDER Filter, znie to masaker