NOVÝ MOOG spatří světlo světa 29.3.2006 !!!
- ECSON WALDES
- Profesionál
nemuzu si pomoct, je to skaredej bazmek, fakt sorry
asi nemam vkus vetsinovyho davu.
...ale oto nejde, ta vec nic ale opravdu vubec nic neumi. Ma jen dva oscilatory+sync a filtr.. toje vic nez malo
Za tech 35.000 muze mit clovek z ebay fantastickej minimoog clon StudioElectronics SE-1X kterej ma 3 ocs, HPF/LPF filtr, Ring/FM/PWM/sync atd. a kterej mimo to hraje neporovnatelne lip nez Moog Voyager.
.

...ale oto nejde, ta vec nic ale opravdu vubec nic neumi. Ma jen dva oscilatory+sync a filtr.. toje vic nez malo
Za tech 35.000 muze mit clovek z ebay fantastickej minimoog clon StudioElectronics SE-1X kterej ma 3 ocs, HPF/LPF filtr, Ring/FM/PWM/sync atd. a kterej mimo to hraje neporovnatelne lip nez Moog Voyager.
.
- ECSON WALDES
- Profesionál
sparX píše: Myslím , že názory že místo Little Phatty lze koupit něco jiného , nejsou moc na místě .... bavíme se o Moogu ... takže o originálním soundu .... vzpomeňte kolikrát už jste viděli ve zvukové bance/v popisu schopností svého synthu jméno "MOOG" ....
No tak to prave je problem zasadni ze ani velkej Voyager nehraje jako stary Moog stroje. otom probehlo uz milion debat. Nema vubec dobrej filtr jako minimoog a ma docela slaby oscilatory. Moznostma je natom Voyager fakt supr ale porovnavat jeho zvuk se starejma origos Moogama je nemozny. No a kdyz uz i Voyager nehraje "jak by mel" pokud uz je rec o original stary znacce MOOG, tak je vice nez pravdepodobny ze Moog Little Phatty nedosahne ani na zvuk Voyageru. Jeste jsem prcka neslysel ale pochybuju ze se pletu.
Je jasny ze tady vsem mysleni zamlzi napis "Moog" a divnej design kterej jak videt dostatecne staci nato aby si to clovek sel koupit, funkce a moznosti jsou v tomhle pripade druhorady:))
..od ceho nic necekam nemuze mne zklamat:)) Ano sem zaujatej.
.
Hele EW je to prostě takovej Prodigy po letech nic víc, nic míň.
Podle tvého popisu je Voyager téměř sračka a to teda rozhodně není! Originál to nikdy nebude to je jasný.
Podle tvého popisu je Voyager téměř sračka a to teda rozhodně není! Originál to nikdy nebude to je jasný.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
Takže pod obrázkem Little Phatty se konečně objevil funkční JukeBox .... http://www.moogmusic.com/detail.php?main_product_id=227
EW :
Ten design je v poho , prostě se každýmu líbí něco jinýho - tak to je správně
Zbytek je trochu míchání hrušek s jabkama
.... já mluvil o syntících jiných značek než je Moog ...
.... taky si myslím že Little Phatty nebude dosahovat na Voyager , ale možná bude v něčem trošku jinej a hlavně cena je nesrovnatelně jinde
Ale v první řadě je to v tuhle chvíli všechno jen teorizování
EW :
Ten design je v poho , prostě se každýmu líbí něco jinýho - tak to je správně

Zbytek je trochu míchání hrušek s jabkama

.... já mluvil o syntících jiných značek než je Moog ...
.... taky si myslím že Little Phatty nebude dosahovat na Voyager , ale možná bude v něčem trošku jinej a hlavně cena je nesrovnatelně jinde

Ale v první řadě je to v tuhle chvíli všechno jen teorizování

Vim ze neni dobry dal rozvijet tenhle OT, ale jenom neco malo: Ja to prirovnal k Pulse spis diky cene. Nemam MFB synth II ani Lite II, ale Waldorfa Pulse jsem mel a ze bych se z cross modulace p**** se rict neda, obzvlast kdyz to clovek musi delat s anglickym manualem v jedne ruce a druha mu zbyva na 5 cudlu a jeden prepinac..........Synth II ma na vsechno svuj cudl a jestli to fakt hraje tak jako ty mp3 demosamply, tak mi nevadi ze to nema ring modulaci.......pri vsi ucte k Waldorfu Pulse se mi ty zvuky libi vic.bodyia píše:Velkej MFB Synth nemá jednu pomerně zásadní věc pro zvukovou variabilitu - ring nebo cross modulaci. Takže nikdy nemůže mít podobný spektrum zvuků jako Pulse.
btw: Moog je nádhernej.
Pulse s manuálem ??? No to ti teda gratuluju ....
Synchronizace oscilátorů je jedna ze zásadních věcí, které hledám na analogových synezátorech a ta na Pulsovi mi přijde OK, jen se musí umět s ní zacházet a v manuálech to myslím nevyčteš ....
Synchronizace oscilátorů je jedna ze zásadních věcí, které hledám na analogových synezátorech a ta na Pulsovi mi přijde OK, jen se musí umět s ní zacházet a v manuálech to myslím nevyčteš ....
Art of Sound - Professional Soundware Solution
-
- Vybavení
Moog Little Phatty - firmware přes MIDI
Jestli budete mít někdo starou Tribute verzi, nesnažte se o nahrání novějšího firmware (nejvyšší možná je u Tribute verze 1.04.). Je téměř jisté, že se vám nástroj zasekne. Kdyby se vám to takhle povedlo (jako mě), tak to umějí opravit v MediaPortu v Praze (na jejich stránkách jsou kontakty, i přímo na servisní středisko).
Pokud jsem slyšel, tak u vyšších verzí Phattyho už by měl být upgrade přes USB (snad) bez problémů.
Pokud jsem slyšel, tak u vyšších verzí Phattyho už by měl být upgrade přes USB (snad) bez problémů.