Oplatí sa Yamaha S80
ESko odislo po upratovani akurat predvcerom z domu. Ako hlavny master zatial sluzi XSko od Motifa. Ale velmi som zvedavy co bude zac Vpiano. Este trochu uvazujem o novom Rhodese s drevenymi klapkami a s midi. Mal by sa ze vraj od leta predavat v Cechach.
Chlapci, vsak stale sme este chlapci, len s tym rozdielom, ze detsku izbu si zariadis sam a nepindaju nam do toho fotrovci ale frajerky, zeny, popripade deti, pes, macka, papagaj a korytnacka.
Chlapci, vsak stale sme este chlapci, len s tym rozdielom, ze detsku izbu si zariadis sam a nepindaju nam do toho fotrovci ale frajerky, zeny, popripade deti, pes, macka, papagaj a korytnacka.
-
Takže priatelia, zháňam Yamahu S80 do tých 660EU (20.000SK) (jednoducho sa mi tento nástroj veľmi páči, aj ako kus nábytku, aj akustickými zvukmi klavíra, aj svojou syntetizérovou funkciou, aj spoluprácou s PC cez MIDI) alebo potom mám záujem o tú Yamahu S90 do tých 900EU (27tisíc SK).
Má niekto ponuku?
Má niekto ponuku?
Cubase SX3/Steinberg The Grand 2/VSTi Trilogy Bass/VSTi Acoustica Pianissimo/WaveLab 3.0/Sibelius 4/Garritan Jazz BigBand/Garritan Personal Orchestra/Edirol SuperQuartet/Edirol HyperCanvas/Broomstick Bass/Steinberg Halion 3/Roland D10/Yamaha S80/...
Re: Oplatí sa Yamaha S80
Ja som pol roka zhanal Yamahu S80 a za 4 mesiace boli na trhu len 2ks. Jeden sa vydrazil za 750 dollarov ktory bol v USA a postovne by ma stalo nehorazne prachy(a to uz nehovorim o vierohodnosti predavajuceho) a druhy som zohnal na Slovensku za 800 EUR. Naozaj tieto nastroje si ludia drzia a nepredavaju.