Problem s midi controllerom
-
Problem s midi controllerom
zdravicko, chcel by som poprosit o pomoc. Uz nejaky cas pouzivam, midi controller oxygen 8v2 od m-audio, no vyskytol sa mi problem, ked controller pichnem do usb, normalne ho nacita, aj detekuje, no ked pozriem do zvukoveho panelu (sory za ten laicky slovnik) tak na vyber z midi mam len midi z pocitaca a ziadne usb ako tomu bolo predtym, ked to fungovalo. Skusal som aj preinstalovat drivery ani to nepomohlo. Mam win xp profesional sp3. Prosim o rady. Vdaka
-
Re: Problem s midi controllerom
a samozrejme uz mi nefunguje ani v protools
Zvukový panel myslíš, ovládací panely, zvuky a zvuková zařízení? Nebo nějaký softwar na práci se zvuky?
Obávám se, že myslí přesně ten
(=ovládací panely).
P.

P.
-
- Profesionál
zkus jinej port? nepripojujes to pres nejakej hub bez vlastniho napajeni?
-
no ano mam na mysli v ovladacom panely, zvukove zariadenia, prehravanie hudobneho zaznamu midi, už aj po pripojeni midi controlleru sa nic neudeje, predtym mi po pripojeni midi controlleru na prehravani hudobneho zaznamu midi, okrem microsoft gs wavetable sw synth mi nahodilo na vyber aj usb audio ..ale teraz to po pripojeni controlleru nenahodi, pritom controller po zasunuti do usb sa sprava aktivne ...teda svieti......no midi controller je nqpajani priaqmo z usb.....tak mi to dosial fungovalo......