Problém s pripojením NOVATION Impulse 49

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
jeeykey

Problém s pripojením NOVATION Impulse 49

Příspěvek od jeeykey »

Ahojte , kúpil som nový midi kontroler novation impulse 49 a podľa návodu som si všetko stiahol a nainštaloval ale aj keď urobím všetko podľa návodu programy na midi kontroler vôbec nereagujú . Reason 5 mi nájde 2 položky z troch a klávesy vôbec nereagujú . to isté aj v ableton a FL studiu . Ďakujem za rady a tipy

m4x

Re: Problém s pripojením NOVATION Impulse 49

Příspěvek od m4x »

V operačním systému se ti Novation hlásí? Jaký používáš OS? Nastavil jsi Novation v midi preferencích DAW?

jeeykey

Příspěvek od jeeykey »

mám Windows 8.1 , a neviem kde presne by som to mal nastaviť v midi preferencích DAW ?

m4x

Příspěvek od m4x »

Nastavení preferencí u Abletonu...

dJR

Příspěvek od dJR »

Nainstaloval si ten Automap software? Jestli ano, ten je třeba v preferencích nastavit - cesty k pluginům a tak... Jako lze to, ale nakonec jsem dospěl k tomu, že Impulse používám jakop generic controller a v DAW používám Learn Controller pro přiřazení knobu nebo faderu...

Mlask

Příspěvek od Mlask »

Od doby co sem presel na win 8.1 mi taky nefunguji alesis DM elektricky bici, zkousel sem to opravit dle ruznych navodu a na nic sem nepresil a to sem se s tim sral 4 hodiny :-S zvuk pripojeni usb to udela, instalace probehne (zarizeni funguje spravne) dokonce i v device manageru ze je vse v pohode(zkousel jsem usb 2.0 i usb 3.0), ale proste reaper mi to nenajde, na notebooku s Win 7 jsem jel bez problemu. Zkus si precist tohle jestli umis anglicky a vyzkousej, me to nepomohlo ale treba nekomu jo http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 372cc2eb9e

Odpovědět