Problém s pripojením NOVATION Impulse 49

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
jeeykey
Příspěvky: 9
Registrován: 23 úno 2015 18:33

Problém s pripojením NOVATION Impulse 49

Příspěvek od jeeykey » 10 bře 2015 22:34

Ahojte , kúpil som nový midi kontroler novation impulse 49 a podľa návodu som si všetko stiahol a nainštaloval ale aj keď urobím všetko podľa návodu programy na midi kontroler vôbec nereagujú . Reason 5 mi nájde 2 položky z troch a klávesy vôbec nereagujú . to isté aj v ableton a FL studiu . Ďakujem za rady a tipy

Uživatelský avatar
m4x
Příspěvky: 459
Registrován: 12 lis 2009 20:18

Re: Problém s pripojením NOVATION Impulse 49

Příspěvek od m4x » 10 bře 2015 22:43

V operačním systému se ti Novation hlásí? Jaký používáš OS? Nastavil jsi Novation v midi preferencích DAW?

jeeykey
Příspěvky: 9
Registrován: 23 úno 2015 18:33

Re: Problém s pripojením NOVATION Impulse 49

Příspěvek od jeeykey » 10 bře 2015 22:51

mám Windows 8.1 , a neviem kde presne by som to mal nastaviť v midi preferencích DAW ?

Uživatelský avatar
m4x
Příspěvky: 459
Registrován: 12 lis 2009 20:18

Re: Problém s pripojením NOVATION Impulse 49

Příspěvek od m4x » 11 bře 2015 06:28

Nastavení preferencí u Abletonu...

Uživatelský avatar
dJR
Příspěvky: 205
Registrován: 10 říj 2012 12:07

Re: Problém s pripojením NOVATION Impulse 49

Příspěvek od dJR » 11 bře 2015 09:56

Nainstaloval si ten Automap software? Jestli ano, ten je třeba v preferencích nastavit - cesty k pluginům a tak... Jako lze to, ale nakonec jsem dospěl k tomu, že Impulse používám jakop generic controller a v DAW používám Learn Controller pro přiřazení knobu nebo faderu...

Mlask
Příspěvky: 2
Registrován: 18 kvě 2014 13:24

Re: Problém s pripojením NOVATION Impulse 49

Příspěvek od Mlask » 13 bře 2015 16:53

Od doby co sem presel na win 8.1 mi taky nefunguji alesis DM elektricky bici, zkousel sem to opravit dle ruznych navodu a na nic sem nepresil a to sem se s tim sral 4 hodiny :-S zvuk pripojeni usb to udela, instalace probehne (zarizeni funguje spravne) dokonce i v device manageru ze je vse v pohode(zkousel jsem usb 2.0 i usb 3.0), ale proste reaper mi to nenajde, na notebooku s Win 7 jsem jel bez problemu. Zkus si precist tohle jestli umis anglicky a vyzkousej, me to nepomohlo ale treba nekomu jo http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 372cc2eb9e

Odpovědět