Roland SH-2

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Uživatelský avatar
bodyia
Příspěvky: 1073
Registrován: 03 pro 2002 10:34

Roland SH-2

Příspěvek od bodyia » 08 čer 2009 22:57

Obrázek

Právě zveřejněný test SH-2ky, popis, fotky, modding.... doporučuji vaší ctěné pozornosti: http://www.bodyia.cz/view.php?cisloclanku=2009060501

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland SH-2

Příspěvek od EXCOM » 08 čer 2009 23:03

no velmi zaujimavy zvuk to ma.. ta prva ukazka, sa mi dost paci.. prva polovica napovie vela..

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Re: Roland SH-2

Příspěvek od Tudy » 09 čer 2009 13:36

Nádhera!!! Zvuk je úžasný a to co s ním jde tvořit pomocí kruhového modulátoru, to je super.

Celkem chápu, že ty úpravy se snažíš dělat tak, abys nezasáhl do panelu, ale já bych to tak asi dělal jen ve fázi zkoušení. Když už bych věděl, k jakému prospěchu ta úprava je, nestyděl bych se to nacpat všechno rovnou dovnitř (samozřejmě tak, aby to vypadalo).
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Roland SH-2

Příspěvek od a.tom.x » 09 čer 2009 14:04

:) :)

Hele RM super (....což jsme očekávali), už se těším na kompletní set fíčur co jsme si usmysleli :)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
bodyia
Příspěvky: 1073
Registrován: 03 pro 2002 10:34

Re: Roland SH-2

Příspěvek od bodyia » 09 čer 2009 14:33

Tudy: Díky;) No, SH-2 není rozhodně adept na emigraci do jiného prostředí, ale co kdyby někdy... každá nevratná úprava znamená snížení hodnoty i kdyby jen historické. Jiná věc je přidělat MIDI konektor zezadu na mašinu, kde MIDI nebylo, ale jinak bych konal pouze opatrně.

atomx: Já taky, ale jestli se nepovede vyřešit ta synchronizace, tak spousta z nových utilit ztrácí význam. Ještě samozřejmě neházím flintu do žita. A RM modul do tvého kousku už se samozřejmě třese na instalaci;)

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Roland SH-2

Příspěvek od a.tom.x » 09 čer 2009 16:25

bodyia píše:

atomx: Já taky, ale jestli se nepovede vyřešit ta synchronizace, tak spousta z nových utilit ztrácí význam. Ještě samozřejmě neházím flintu do žita. A RM modul do tvého kousku už se samozřejmě třese na instalaci;)
A bude ze mě Arnold Rimmer :)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
bodyia
Příspěvky: 1073
Registrován: 03 pro 2002 10:34

Re: Roland SH-2

Příspěvek od bodyia » 10 čer 2009 21:08

btw: Kdo je Aluen?;)

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Re: Roland SH-2

Příspěvek od peteness » 15 čer 2009 20:01

Tak to je NÁDHERA!!! Se divim,ze mi tohle uniklo. RingMod tam perfektně sedí, s tim zavrenym filtrem je to taky super. Vivat electro. :D

invisible_E
Příspěvky: 249
Registrován: 25 kvě 2008 17:22

Re: Roland SH-2

Příspěvek od invisible_E » 02 črc 2009 20:39

zdravim ta bodyia, tak v prvom rade klobuk dole za tvoju stranku o syntakoch, naozaj sa tam da stravit zmysluplny cas, respekt! ale nikde tam nemas varovanie ze analogove vintage synth su prudko navykove :) az tak ze po precitani tvojich testov na SH 02 a Sh 09 sa mi posledna menovana udomacnila na stole :D je to super nikdy som nerobil z analogovym synthom skor VSTi / AKAI MPK49 / - a nechcem zabrdat do polemiky virtual vs analog - ale v kazdom pripade je to super ozivit to a skombinovat. Ta sh - 09 je taky maly nosororozec - tlaci pekne a ´fat´ jak sa patri, uz sa tesim ked ju pouzijem do nejakych veci. A co je najlepsie na takej starej masine / 30 rokov /? ziadne presety, ziadne presety! :)) takze zacinam pekne od nuly a prave tento / 1 x VCO / maly synthak je na to ako stvoreny. Tak diky za tvoje postrehy aj za inspiraciu a nedalo mi to ale musel som sa pochvalit :) Je to proste old school.. i just can get enough i just can get enogh..

Uživatelský avatar
bodyia
Příspěvky: 1073
Registrován: 03 pro 2002 10:34

Re: Roland SH-2

Příspěvek od bodyia » 07 črc 2009 08:49

Prima, díky, to mě těší;) Ale za závislost nemůžu, tu si každý způsobuje sám. SH-09 je super synťáček, určitě si ho hodně užiješ.

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Re: Roland SH-2

Příspěvek od peteness » 07 črc 2009 20:32

prihlasuju se do rodiny majitelu SH-09....parada, slape jak hodinky, ...on ma svym zpusobem oscilatory 3 :)

Uživatelský avatar
bodyia
Příspěvky: 1073
Registrován: 03 pro 2002 10:34

Re: Roland SH-2

Příspěvek od bodyia » 07 črc 2009 21:08

jojo, jenom ty další dva nejdou od prvního moc odladit;) (ani moddingem, je tam prachsprostá digitální dělička). ale když trochu pustíš rezonanci žilou a naladíš filtr o kvintu, tercii nahoru...

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Re: Roland SH-2

Příspěvek od peteness » 07 črc 2009 21:59

mne se ten samooscilujici filtr libi spis solo.

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Re: Roland SH-2

Příspěvek od Acid Punk » 08 črc 2009 05:44

bodyia píše:Obrázek

Právě zveřejněný test SH-2ky, popis, fotky, modding.... doporučuji vaší ctěné pozornosti: http://www.bodyia.cz/view.php?cisloclanku=2009060501
Zvuky s ringmodulatorem jsou dokonale, ty barvy!

Btw jak byl delany ten warm bass od 2:26?
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: Roland SH-2

Příspěvek od mONOGRAm » 08 črc 2009 07:23

bodyia: tie ukazky su komprimovane, ci cista linka?

Odpovědět