Rozdiel medzi KORG KRONOS a KRONOS X

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Nino1MOTIF
Příspěvky: 136
Registrován: 24 říj 2010 10:09

Rozdiel medzi KORG KRONOS a KRONOS X

Příspěvek od Nino1MOTIF » 06 led 2013 11:30

Ahojte,

zvazujem kupu korg kronos alebo kronos x, v com je "x" lepsi ako bez "x"...

Hlavne chcem aby sa dal pripojit k pc, teda ked otvorim cubase napr. alebo logic na macbooku aby som mal zvuky z korgu a midicka.


Rad by som keby mi to niekto tak zhrnul ze o co ma kronos x naviac.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: Rozdiel medzi KORG KRONOS a KRONOS X

Příspěvek od dano » 06 led 2013 11:34

pripojenie k PC a spravanie sa ako VST je uz pri tychto masinach v dnesnej dobe upla samozrejmost... no a co sa tyka porovnania, asi nic nebude presnejsie ako stranka vyrobcu :-)

Kronos: http://www.korg.com/kronos
KronosX: http://www.korg.com/kronosx

mimochodom mas zaujimavu terminologiu, lebo vela ludi nevola svoj MacBook prave PC :-)

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2671
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Rozdiel medzi KORG KRONOS a KRONOS X

Příspěvek od MDudas » 07 led 2013 02:21

Terminologia je OK, to len ta gramatika... Ciarky, bodky, slovosled. ( Ale naco nam to je !?!? - sme si vravievali v skole :wink: )
Takto to nino myslel:
Hlavne chcem aby sa dal pripojit k pc, teda ked otvorim napr. cubase (alebo logic na macbooku), aby som mal zvuky z korgu a midicka.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: Rozdiel medzi KORG KRONOS a KRONOS X

Příspěvek od dano » 07 led 2013 08:01

dik za preklad, v tomto pripade to prave zacalo davat zmysel :)

Scorpi.03
Příspěvky: 46
Registrován: 30 črc 2010 11:28

Re: Rozdiel medzi KORG KRONOS a KRONOS X

Příspěvek od Scorpi.03 » 07 led 2013 13:06

Kronos X má rozšířenou RAM a obsahuje zvuky z Exs karet.

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Re: Rozdiel medzi KORG KRONOS a KRONOS X

Příspěvek od hubert » 07 led 2013 15:04

V zasade sa da ale z obycajneho Kronosu Xkovy lahko urobit...rozsirenim RAM a pridanim dalsieho SSD....co mi dokonca pride ako sympatickejsie riesenie mat dva disky namiesto jedneho....

Odpovědět