YAMAHA MO

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 17 lis 2005 21:03

som tak preventivne rozmyslal :D ze vlastne po tejto verzii MO pride hned za pol roka verzia MO ES :D
Pytkin píše:Ja som mal zase Yamahu odjakziva rad .. A vzdy sa mi pacili jej produkty ..
Obrázek

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

fajnove videjko

Příspěvek od EXCOM » 02 úno 2006 21:25

[video width=640 height=480]http://www.yamaha-europe.com/yamaha_eur ... 0_300k.wmv[/video]

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 úno 2006 23:31

tie prezentacie su pekne spravene ..

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 03 úno 2006 08:06

EXCOM píše:som tak preventivne rozmyslal :D ze vlastne po tejto verzii MO pride hned za pol roka verzia MO ES :D
Pytkin píše:Ja som mal zase Yamahu odjakziva rad .. A vzdy sa mi pacili jej produkty ..
Obrázek

MO ES nepride, pretoze MO je MO ES (je to postavene na ES Motife) :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 03 úno 2006 08:09

tato prezentacka ma ale fakt presvedcila ze ten MO ma zmysel, ta MO6 je krasne "malicka" ze ako podporny klaves je uplne dokonala

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 03 úno 2006 08:13

v com su hardware syntaky nedostihnutelne, su arpeggiatory. na PC neexistuje nic, co by sa im aspon priblizovalo v muzikalnosti. neznasam tie sw up/down/random a finito - no music

tankista
Příspěvky: 451
Registrován: 15 zář 2005 10:02

arpedza

Příspěvek od tankista » 03 úno 2006 09:30

No to je legracni nazor. HW je v necem super, ale arpedza to vetsinou imho nejsou. Zkus treba arpeggiator v 5-ce Abletonu a uvidis ...

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Re: arpedza

Příspěvek od Poshook » 03 úno 2006 09:46

tankista píše:No to je legracni nazor. HW je v necem super, ale arpedza to vetsinou imho nejsou. Zkus treba arpeggiator v 5-ce Abletonu a uvidis ...
mozno si si nevsimol, ale Live je moja srdcovka. bohuzial Live 5 arpeggiator nijako zvlast nevybocuje z radu primitivnych automatov pouzitelnych mozno tak na nejake tac-tac synthy.

zda sa, ze si asi v zivote nemal pod rukami poriadny HW arpeggiator, lebo inak by si nemohol napisat, ze ten v Live je dobry. skus niekedy arpeggia na Motif ES alebo napr. na Korg Karma a vezmi si plienku, lebo z toho sa sto-pro poseries...

tankista
Příspěvky: 451
Registrován: 15 zář 2005 10:02

Příspěvek od tankista » 03 úno 2006 09:50

Tohle jsem fakt pod rukama nemel, ale muzes mi nastinit, co to umi navic proti tomu, co umi arpeggiator v A5? Nedokazu si predstavit nic, co by nezvlad, dyk se tam da naprogramovat cokoliv...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 03 úno 2006 10:05

tankista> to je ako drzat volant od pocitacovej hry a hrat formulu alebo drzat realny volant vo formule a ist po realnom okruhu.. asi taky rozdiel by som povedal k tym arpegiatorom :D

tankista
Příspěvky: 451
Registrován: 15 zář 2005 10:02

Příspěvek od tankista » 03 úno 2006 10:12

Tos mi toho moc nerek. Konkretne.

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 03 úno 2006 10:14

tankista píše:Tohle jsem fakt pod rukama nemel, ale muzes mi nastinit, co to umi navic proti tomu, co umi arpeggiator v A5? Nedokazu si predstavit nic, co by nezvlad, dyk se tam da naprogramovat cokoliv...
skus v AL5 urobit arpeggio na klasicku gitaru v style Flamenco.... :)

alebo bicie arpeggio v style bossa nova :)


uz chapes?

tankista
Příspěvky: 451
Registrován: 15 zář 2005 10:02

Příspěvek od tankista » 03 úno 2006 10:21

No ja si myslim, ze to jde, ale da to praci. Anebo muzes stahnout od nekoho hotovy preset. V A5 je proste programovatelne arpeggio, co k tomu vic rict...

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 03 úno 2006 10:28

tankista píše:No ja si myslim, ze to jde, ale da to praci. Anebo muzes stahnout od nekoho hotovy preset. V A5 je proste programovatelne arpeggio, co k tomu vic rict...
asi to nema cenu, skoc si do hudobnych nastrojov a skus MotifES :roll:

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3353
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 03 úno 2006 11:48

Ked som prvy krat v zivote sadol este za stareho Motifa, tak naozaj arpegiatory, "chemicke" zvuky, ale aj fender a wurlitzer, bicie a basy ma uplne dostali.
Pamatam si ako som bratovi doniesol domov ukazkove CD Motifa, ze take nieco je vobec mozne na nejakom syntaku dosiahnut. Potom ma sice sklamal Mluti rezim (to sme tu uz riesili), no teraz sa zase zacinam na to pozerat inak... Uz nie som odkazany Multi pouzivat a niektore tie zvuky su bomba a nenahraditelne (Motif ES musi byt este sakra lepsi). Jednoducho asi budem mat do konca zivota slabost na japonske masiny (hlavne Roland), no nehambim sa za to:-)

Tesim sa ked sa bude dat Motif Rack kupit za 15000SK, potom to vezmem...

Co sa tyka Arp uplne suhlasim, mozno by za zmienku stal PhrazeSynth od Steinbergu... Ale samozrejme len ako nahrada...

Odpovědět