Yamaha MOX6 - Cubase Al 5

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Tibo
Příspěvky: 8
Registrován: 14 říj 2012 18:25

Yamaha MOX6 - Cubase Al 5

Příspěvek od Tibo » 14 říj 2012 18:41

Zdravím všechny, mám takový problém. Nejde mi přes Cubase kytara anebo vocoder. Nevím si rady. Když zapojím kytaru přes klávesy MOX6 nic mě v programu Cubase nehraje to stejný i vocoder. Samostatně bez připojení k PC mi to hraje. Prosím mohli byste mně napsat podrobný postup. Předem díky.

http://www.youtube.com/watch?v=Z0oy6tngllE

kiko
Příspěvky: 14
Registrován: 13 říj 2012 10:22

Re: Yamaha MOX6 - Cubase Al 5

Příspěvek od kiko » 14 říj 2012 20:43

robil si nieco v tom device setup?

Daedalus
Příspěvky: 36
Registrován: 23 úno 2008 18:55

Re: Yamaha MOX6 - Cubase Al 5

Příspěvek od Daedalus » 15 říj 2012 00:02

F4 vst connections inputs a pridaj si tam dalsi stereo par vstupu nech mas 1&2 a 3&4, potom uz len pri audio stope nechaj zapnuty Monitor a vyber vstup bud stereo in1, alebo in2

Tibo
Příspěvky: 8
Registrován: 14 říj 2012 18:25

Re: Yamaha MOX6 - Cubase Al 5

Příspěvek od Tibo » 15 říj 2012 15:36

kiko píše:robil si nieco v tom device setup?
V device setup jsem nic nedělal. Nemohli byste mi napsat, krok po kroku. (od zapnutí kláves po ....) Jsem úplný začátečník. děkuji moc

kiko
Příspěvky: 14
Registrován: 13 říj 2012 10:22

Re: Yamaha MOX6 - Cubase Al 5

Příspěvek od kiko » 15 říj 2012 18:23

to ti je tazko takto poradit ... ale pokusim sa ... v device setup musis mat ten klaves pripojeny cez nejaky driver ... popripade ak ten nastroj ma vlastny driver :-D no a potom musis ist do vst connections tam dat inputy a tam by si si mal navolit co chces aby ti hralo ... v tvojom pripade to bude gitara a keyboard ... skus to takto ... lebo to neprijma teraz ziadny signal ktory by to malo reprodukovat ... takze : device setup ten driver to navolit tam ... potom vst connections a tam das tie inputy a to by malo ist potom v pohodke ... posnaz sa tam nemaas co pokazit :-D len si davaj pozor co kde klikas ... serus

Tibo
Příspěvky: 8
Registrován: 14 říj 2012 18:25

Re: Yamaha MOX6 - Cubase Al 5

Příspěvek od Tibo » 17 říj 2012 20:45

kiko píše:to ti je tazko takto poradit ... ale pokusim sa ... v device setup musis mat ten klaves pripojeny cez nejaky driver ... popripade ak ten nastroj ma vlastny driver :-D no a potom musis ist do vst connections tam dat inputy a tam by si si mal navolit co chces aby ti hralo ... v tvojom pripade to bude gitara a keyboard ... skus to takto ... lebo to neprijma teraz ziadny signal ktory by to malo reprodukovat ... takze : device setup ten driver to navolit tam ... potom vst connections a tam das tie inputy a to by malo ist potom v pohodke ... posnaz sa tam nemaas co pokazit :-D len si davaj pozor co kde klikas ... serus
Mockrát děkuji za radu. Kytaru se mi podařilo nahrát. Jsem teprve na začátku, takže budu potřebovat možná další rady. Zatím zdar Tibe

kiko
Příspěvky: 14
Registrován: 13 říj 2012 10:22

Re: Yamaha MOX6 - Cubase Al 5

Příspěvek od kiko » 17 říj 2012 20:49

jasne pytaj sa ... pokial viem tak rad ti pomozem :D

Odpovědět