Ahoj, já jsem všechny problémy s in/out impendacemi, úrovněmi a stereo/mono vyřešil nasazením hračky s názvem A.R.T. Powermix III ještě před zvukovkou. Zapíchám do toho až tři krámy - nové grooveboxy i vintage analog klapky. Výhoda je v tom, že dle připojení vstupu pozná, jestli je to stereo vstup nebo mono, a ten mono rozhodí automaticky do obou výstupů L+R, což žádný jiný podobný zařízení neumí, co znám. Nastavím gainy a master a dokonce to má 2 sluchadlový out jack 6,3, takže při nahrávání může poslouchat zvukař i muzikant bez dalšího speaker ampu a separátní volume na master a speakers, takže např. staré analogy lze ladit přes sluchadla, aniž by pazvuky z ladění otravovaly z main výstupu kolegy ve studiu, main výstup se na ladění stáhne

Dobré i na live na stage. Kvalita preampů (i master a speaker) na klávesy a kytary je naprosto vyhovující, mikrofonní preamp to ale není (max. jen něco přes 30 dB zisku). Z výstupu ART rovnou do stereo vstupu zvukovky. Steinberg UR jsem dal po týdnu zkoušení pryč, nelíbila se mi kvalita nabranýho wav zvuku, mám jiné zařízení, kde se mi zdá subjektivně lepší, zvuk více posazený vpředu. Ale to je subjektivní, nechci OT..