Zkušenosti s Kurzweil K2600
Ja se na to tesim,ale zaroven z toho mam i strach...Virtuoz ze mne nikdy nebude...Ale snad se podari dat neco dohromady.Uz se tesim az budu mit nabusenou masinu a na ty plochy v 48 poly...Na to ze nas bude celkem 5 (dve lopaty,basa,bici a mozzna me skromne ja) to muze byt docela mazec.nevim ani jaky maj aparat,jaky pristup...Ale momentalne mi to je jedno,priorita je nekam se dostat.No a kdyz hrajou v takovem to slozeni,budou hrat i to co mne bavi.
tak tomu hovorim byt na rovnakom vysielacom kanali
vidim ze toto forum bude o chvilu fungovat ako www.zoznamka.sk

Jitka je naozaj Jitka, moj znamy s Jitkou telefonoval, lebo sa zaujimala o Krzw.
Jedina baba, ktora sa zaujimala o Krzw bola doteraz moja frajerka.........zaujimalo ju teda co ta krabica dokaze, ked som dal za nu 110tis a to este po velkej zlave a na objednavku.........a potom si dopisovala v mojom mene s chlapikom so sales support v Young Changu, lebo som este vtedy nemal doma siet.
V sucastnosti si myslim, ze za tie roky pri mne sa s kludom moze zaregistrovat a debatovat tu s nami.
Posledny trip s frajerkou bol okamzity a nuteny odjazd do Francuska na otocku, ked sa tam objavila MKS-80. To sme 20hodin v kuse soferovali a tri hodiny sme posedeli v jednom studiu, kde mi robila prekladatelku a tema bola ako inak, syntaaky.
Takze 20hodin som jej vysvetloval aka je MKS uzastna a ze sa oplati kvoli nej nespat a dalsie 3 prekladala o Prophete, Jupiteri, Moogu a pod.
Jedina baba, ktora sa zaujimala o Krzw bola doteraz moja frajerka.........zaujimalo ju teda co ta krabica dokaze, ked som dal za nu 110tis a to este po velkej zlave a na objednavku.........a potom si dopisovala v mojom mene s chlapikom so sales support v Young Changu, lebo som este vtedy nemal doma siet.
V sucastnosti si myslim, ze za tie roky pri mne sa s kludom moze zaregistrovat a debatovat tu s nami.
Posledny trip s frajerkou bol okamzity a nuteny odjazd do Francuska na otocku, ked sa tam objavila MKS-80. To sme 20hodin v kuse soferovali a tri hodiny sme posedeli v jednom studiu, kde mi robila prekladatelku a tema bola ako inak, syntaaky.
Takze 20hodin som jej vysvetloval aka je MKS uzastna a ze sa oplati kvoli nej nespat a dalsie 3 prekladala o Prophete, Jupiteri, Moogu a pod.
Re: Zkušenosti s Kurzweil K2600
Trošku exhumace koukam........
Jaká je dneska reálná hodnota K2600X ??? Fialka, dejme tomu v pěkným stavu.
Díky.
Jaká je dneska reálná hodnota K2600X ??? Fialka, dejme tomu v pěkným stavu.
Díky.