automaticne snapovanie pri resizovani noty (objektu) mysou

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
dendy

automaticne snapovanie pri resizovani noty (objektu) mysou

Příspěvek od dendy »

mam banalny problem ale neviem na to prist .. ako sa da spravit, ked chytim v piano rolle notu (alebo v track view region - tam mi to robi presne to iste), ktora je nahrata nepresne (respektive mimo nastaveneho kvantovania povedzme 1/16), tak aby mi akonahle dragnem, skocila automaticky na najblizsiu celu hodnotu podla nastavenej kvantizacie ?

tu je video aby bolo jasnejsie na co sa pytam.. ked nastavim snapovanie na 'tick' tak uz to pochopitelne zarovnam ale to nieje to co chcem, ja chcem aby aj pri vacsom zoome mi to automatiky 'skocilo' na celu hodnotu ..

http://dl.dropbox.com/u/7116402/snap.mov

Prvotsky

Re: automaticne snapovanie pri resizovani noty (objektu) mys

Příspěvek od Prvotsky »

cuz!

Dole v ty hlavni spodni liste , kde si volis master tempo a nastavujes doby tak pod dobama mas lomitko a za nim si muzes nastavit divisions. jde to az do 192..

a pak kdyz si zvolis snap jako division tak to posunuje k po hodnotach
dal bych sem scrrenshot ale neumim to - jak se to dela?

dendy

Příspěvek od dendy »

nahraj napriklad sem http://bayimg.com/ a potom pastni len link

ale teoreticky nemusis asi viem co myslis skusim zajtra ked budem za kompom, dik zatial !

djkebap

Příspěvek od djkebap »

Na toto snapovanie som tiež dlho nevedel prisť. díky páni. inak super celé toto fórum v našej reči

akusobick

Příspěvek od akusobick »

Já mám zmenu rozsahu division ( stejne jako snap mode) namapovan na kláves zkratky - je to rychly - podle toho jak jsem nazumovanej, tak velice rychle hodnotu division menim dle potreby.

Odpovědět