mam banalny problem ale neviem na to prist .. ako sa da spravit, ked chytim v piano rolle notu (alebo v track view region - tam mi to robi presne to iste), ktora je nahrata nepresne (respektive mimo nastaveneho kvantovania povedzme 1/16), tak aby mi akonahle dragnem, skocila automaticky na najblizsiu celu hodnotu podla nastavenej kvantizacie ?
tu je video aby bolo jasnejsie na co sa pytam.. ked nastavim snapovanie na 'tick' tak uz to pochopitelne zarovnam ale to nieje to co chcem, ja chcem aby aj pri vacsom zoome mi to automatiky 'skocilo' na celu hodnotu ..
http://dl.dropbox.com/u/7116402/snap.mov
automaticne snapovanie pri resizovani noty (objektu) mysou
Re: automaticne snapovanie pri resizovani noty (objektu) mys
cuz!
Dole v ty hlavni spodni liste , kde si volis master tempo a nastavujes doby tak pod dobama mas lomitko a za nim si muzes nastavit divisions. jde to az do 192..
a pak kdyz si zvolis snap jako division tak to posunuje k po hodnotach
dal bych sem scrrenshot ale neumim to - jak se to dela?
Dole v ty hlavni spodni liste , kde si volis master tempo a nastavujes doby tak pod dobama mas lomitko a za nim si muzes nastavit divisions. jde to az do 192..
a pak kdyz si zvolis snap jako division tak to posunuje k po hodnotach
dal bych sem scrrenshot ale neumim to - jak se to dela?
nahraj napriklad sem http://bayimg.com/ a potom pastni len link
ale teoreticky nemusis asi viem co myslis skusim zajtra ked budem za kompom, dik zatial !
ale teoreticky nemusis asi viem co myslis skusim zajtra ked budem za kompom, dik zatial !
Na toto snapovanie som tiež dlho nevedel prisť. díky páni. inak super celé toto fórum v našej reči
Já mám zmenu rozsahu division ( stejne jako snap mode) namapovan na kláves zkratky - je to rychly - podle toho jak jsem nazumovanej, tak velice rychle hodnotu division menim dle potreby.