Bank select do externího synťáku
Bank select do externího synťáku
Jak provedu Bank Select když chci ovládat externí synťák, konkrétně Korg TR - 61 . Pch je mně jasný navolím číslo, ale kde se zadává volba banky na to nemůžu furt přijít , mám LAP 5.1 a taky přiznávám že jsem v tomhle dost LAMA. Návody , google a hledání jsem zkoušel. Anglicky moc neumím , poněvadž mě strana a vláda učila gavariť pa Rusky. Potřebuji volit program a combi jestli to teda jde.
Za prvé dík že se někdo ozval. já právě nemůžu přijít jak se to v Logicu nastavuje , myslím LSB, MSB. Prošel jsem enviroment a ať dělám co dělám pořád hraje jen GM banka. Múžu přepínat přímo na synťáku , ale když začnu přehrávat od začátku, tak zase naběhne GM banka. Jo a nemám Logic 5. 1, ale 5. 5. 1, jsem se upsal.
inak tento problem mam aj ja s Nord Modular G2 ... ked k nemu pripojim keyboard (e-mu x-board 25) tak patche prepinam patch select CC v pohode .. ale ked posielam LSB/MSB tak to proste nic nerobi - resp. pokial je LSB/MSB 0/0 tak mi prepina patch select CC patche v Bank1 ale ked LSB/MSB zvacsim (to je jedno ktore skusal som obidve kombinacie), tak mi patch select prepinanie nerobi nic ...
v manuali som nasiel ze LSB/MSB by nalo prepinat banky .. ale neprepina.. asi mi nieco este unika. ..
v manuali som nasiel ze LSB/MSB by nalo prepinat banky .. ale neprepina.. asi mi nieco este unika. ..
Dendy: musis si v tom manualy pozriet aj cisla patricnych bank ako MŚB/LSB......nie vsetky syntaky vyuzivaju na volbu banku obe cisla.......a niektore maju aj take fory ze napr. zakladna banka je 0/0 a dalsie banky su 121/1, 121/2....atd....pricom MSB sa uz nemeni.......toto je napr. pri niektorych Rolandoch.....Ako to je konkretne na tom Modulare to neviem......samozrejme ze sa to da najst aj nahodou.....ale skus to radsej pohladat....