crashed validation při importu AU do Logicu 8

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
ettelea
Příspěvky: 2
Registrován: 06 čer 2009 17:21

crashed validation při importu AU do Logicu 8

Příspěvek od ettelea » 06 čer 2009 17:33

Logic mi běhá na mac osx a doposavaď jsem s importem neměla problémy. Až nedávno jsem si instalovala "crystal" a když jsem ho chtěla použít, neměla jsem ho zařazený mezi instrumenty, tak jsem vlezla do AU setupu a tam byl crystal odškrtnutý jako neplatný, tak jsem ho zaškrtla, tam mi to řeklo "crashed validation", ale crystal přesto kdovíproč běhal. tak jsem s ním vytvořila celkem dost pracný projekt, který nedělal problémy. Jenže...druhý den když jsem chtěla projekt otevřít, naskočila mi hláška "crashed validation" a hned chybová hláška od maca a logic spadnul...odinstalovala jsem crystal, znova nainstalovala ale padání logicu kvůli němu nepřestávalo..tak jsem zkusila přeinstalovat logic a ani to nepomohlo. tak jsem to vzdala a nainstalovala náhradní instrument - cameleon - ten se ale chová uplně jako crystal -už při spuštění mi to hlásí crashed validation a pokud dam ignore, tak to shodí logic...tak už vážně nevím v čem je problém. Kámoš má taky maca a logica mam od něj. crystal i cameleon mu běží...

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Re: crashed validation při importu AU do Logicu 8

Příspěvek od Poshook » 08 čer 2009 21:06

skus urobit repair permissions v disk utility, ci to nepomoze

F4K
Příspěvky: 18
Registrován: 13 led 2008 11:58

Re: crashed validation při importu AU do Logicu 8

Příspěvek od F4K » 08 čer 2009 21:47

Veenoh:
Firstly, you need to install FX Pansion, because sometimes Logic doesn't detect some VST's as Audio Units. (I make sure I run this every time I install a plug-in)

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Re: crashed validation při importu AU do Logicu 8

Příspěvek od Poshook » 08 čer 2009 22:13

F4K píše:Veenoh:
Firstly, you need to install FX Pansion, because sometimes Logic doesn't detect some VST's as Audio Units. (I make sure I run this every time I install a plug-in)
tak toto by som fakt rad vysvetlit...

F4K
Příspěvky: 18
Registrován: 13 led 2008 11:58

Re: crashed validation při importu AU do Logicu 8

Příspěvek od F4K » 09 čer 2009 16:58

stejné problémy jako ettelea mám už od L7.
no a na foru člověk Veenoh píše, že verzi instrumentXY.vst prožene přes program FX Pansion VST to AU a udělá si vezi instumentXY.component tímto způsobem, ne z instalace softwaru.
nezkoušel jsem, ale kdyby to fungovalo, by byla docela kůlna?
pro ettelea:
napiš nám jak se povede.

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Re: crashed validation při importu AU do Logicu 8

Příspěvek od Pavel Vantuch » 09 čer 2009 19:24

F4K: ten Crystal je jako AU, není důvod to protahovat přes FX Pansion.

Pokud nezabere oprava práv, zkusil bych smazat preference files Logicu a nastartovat to znova.

Odpovědět