Hláška "controlled by stereo object"

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
kabevo
Příspěvky: 15
Registrován: 24 led 2013 12:30

Hláška "controlled by stereo object"

Příspěvek od kabevo » 14 říj 2013 21:14

Zdravím, když vytvořím např. 5 stereo audio tracků, za prvé jsou mono, a přepnout do sterea se dá pouze každý druhý, tedy "audio 1" tlačítko na přepnutí na panelu má, "audio 2" nemá. "audio 3" má, "audio 4" nemá, atd..Když pominu to, že ačkoli jsem dal vytvořit 5 stereo tracků, vyskočilo mi 5 mono, Je tady další věc, a to když chci "audio 1" , které je v monu, přepnout na stereo, "audio 2" se tímto přepne do jiného režimu,nejde ovládat hlasitost, nic, panel je celý šedý a uprostřed je napsáno "CONTROLLED BY STEREO OBJECT AUDIO 1-2" Jestli s tím má někdo zkušenost, budu nesmírně vděčný. Kdyby jste mě alespoň odkázali na nějakou sekci kde to mám hledat..

kabevo
Příspěvky: 15
Registrován: 24 led 2013 12:30

Re: Hláška "controlled by stereo object"

Příspěvek od kabevo » 15 říj 2013 14:37

tady je odkaz na obrazek,jak se zmeni track "audio 2" při prepnuti tracku "audio 1" z mona na stereo. Mozna to nevypada jako zavazny problém, ale je to maximalne omezujici, nejde například vytvořit jeden monotrack a další stereo tracky např. na bicí. Kdyby někdo věděl, kde se to prenastavuje, budu nesmirne vdecny.
4.png
4.png (46.51 KiB) Zobrazeno 541 x

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Hláška "controlled by stereo object"

Příspěvek od Pytkin » 15 říj 2013 14:52

to je logic 9 alebo 10 ? ja tu mam Logic X .. a jemu je uplne jedno ci je to stereo alebo mono .. podla toho aky vstup nastavis nahrava na jednu stopu aj stereo aj mono ..

kabevo
Příspěvky: 15
Registrován: 24 led 2013 12:30

Re: Hláška "controlled by stereo object"

Příspěvek od kabevo » 15 říj 2013 15:27

je to logic pro 9. V moji verzi to jedno není, když chci napr. nahrat klavesy ve stereu, dam jednoduse vytvořit stereo track, vyskoci mono a nejde prepnout do sterea. Nejdivnejsi na tom je, ze tam skacou napridacku mono a stereo tracky. Takze další stereo track, by se vytvoril s prepinacem na stereo,ale byl by mono:)..

kabevo
Příspěvky: 15
Registrován: 24 led 2013 12:30

Re: Hláška "controlled by stereo object"

Příspěvek od kabevo » 15 říj 2013 15:29

A když prepnu na stereo, track pod nim se zavre na "controlled by stereo object" viz obrazek. Ty tracky jsou jakoby sparovane,nejak podivne..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Hláška "controlled by stereo object"

Příspěvek od Pytkin » 15 říj 2013 15:32

no asi prvy je L , a druhy je R , ked su linknute ako stereo .. sak to ma logiku .. ked prepnes prvy do stereo modu , tak uz druhy neovladas , lebo prebera nastavenie z tracku 1 ..

kabevo
Příspěvky: 15
Registrován: 24 led 2013 12:30

Re: Hláška "controlled by stereo object"

Příspěvek od kabevo » 15 říj 2013 15:43

to je pravda, ale když vytvorim jeden mono track (kick) potom 5 stereo tracku na ostatní bidi napr. , tak track 2 (snare) nejde prepnout na stereo.

kabevo
Příspěvky: 15
Registrován: 24 led 2013 12:30

Re: Hláška "controlled by stereo object"

Příspěvek od kabevo » 15 říj 2013 15:46

když vytvorim stereo track, chci tam mit stereo track, ne mono track který musim prepnout. když to tak zjednodusim. A hlavne jsem nejspis něco omylem zaskrtl v nastaveni, protože jsem to takto dřív nemel.

kabevo
Příspěvky: 15
Registrován: 24 led 2013 12:30

Re: Hláška "controlled by stereo object"

Příspěvek od kabevo » 15 říj 2013 15:53

takze stereo tracky se mi rozhodi do tracku L a tracku R. Ja bych potreboval aby to byl jeden stereo track. ne 2 mono levy a pravy.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Hláška "controlled by stereo object"

Příspěvek od Pytkin » 15 říj 2013 16:00

logic ma taku logicu .. s tym sa musis zmierit .. paruju sa vzdy NEPARNY a nasledujuci PARNY kanal .. alebo upgradni na Logic X .. tam uz to funguje uplne inak ..

kabevo
Příspěvky: 15
Registrován: 24 led 2013 12:30

Re: Hláška "controlled by stereo object"

Příspěvek od kabevo » 15 říj 2013 17:03

no nejak se s tim poperu, kazdopadne diky za info, zkusim restart do továrního nastavení. Poradíte kde to najdu?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Hláška "controlled by stereo object"

Příspěvek od Pytkin » 15 říj 2013 20:39

co od restartu ocakavas ? hento je funkcnost .. proste tam to asi v logic 9 funguje ..

Odpovědět