Import fcpxml z Final Cut PRO X do Logic Pro X

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Oto Novak
Příspěvky: 15
Registrován: 26 srp 2014 21:01

Import fcpxml z Final Cut PRO X do Logic Pro X

Příspěvek od Oto Novak » 04 říj 2015 23:46

Nefunguje. Na fórach ani v apple som sa nedočítal prečo. Každý odporúča kúpiť X2PRO audio convert... ale to sa mi nejako nezdá. Podarilo sa mi importnúť akurát zosynchronizované stopy...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Import fcpxml z Final Cut PRO X do Logic Pro X

Příspěvek od Pytkin » 05 říj 2015 00:02

mne to fungovalo , ked som to skusal ..

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1901
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Import fcpxml z Final Cut PRO X do Logic Pro X

Příspěvek od Stan » 05 říj 2015 11:31

Aktivuj si "Show Advanced Tools" v Preference/Advanced tools a pak se ti zobrazi nabidka import FCP XML

Oto Novak
Příspěvky: 15
Registrován: 26 srp 2014 21:01

Re: Import fcpxml z Final Cut PRO X do Logic Pro X

Příspěvek od Oto Novak » 09 říj 2015 20:30

....mam to aktivovane.... Jr to pravdepodobne o tom kde su ulozene zdrojove subory a ze ich nevie najst. skusal som dat vsetky do jedneho foldra, a vtedy to fungovalo. Ale je to dost neprakticke riesenie....

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1901
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Import fcpxml z Final Cut PRO X do Logic Pro X

Příspěvek od Stan » 09 říj 2015 23:28

Jak jsem tak koukal po netu tak duvodu muze byt hned nekolik a jsou spojeny spise s nastavenim exportu FCPX. Tady je alespon jeden link ale najdes jich na tohle tema docela dost.
http://www.fcp.co/forum/4-final-cut-pro ... x-problems

jinak podivej se na videa od Larry Jordan. Zde je jedno sice z 2013 ale stoji zato se na nej podivat a treba ti napovi co a jak ale najdes jich vic. Pokud si pamatuju (koukal jsem na nej asi pred rokem a divil jsem se ze jsem ho i nasel :) ) tak tam zminuje problematiku exportu xml a dalsi zajimavy veci. Snad jsem postnul spravny video.
EDIT: tohle bude asi uzitecnejsi nez to video predtim

link: https://www.blackmagicdesign.com/produc ... nciresolve

Oto Novak
Příspěvky: 15
Registrován: 26 srp 2014 21:01

Re: Import fcpxml z Final Cut PRO X do Logic Pro X

Příspěvek od Oto Novak » 10 říj 2015 08:42

dik, ale s DaVinci som to už tiež skúšal predtým.... výsledok rovnaký.... už sa cítim ako úplný blbec.....

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1901
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Import fcpxml z Final Cut PRO X do Logic Pro X

Příspěvek od Stan » 10 říj 2015 09:34

Oto Novak píše:....skusal som dat vsetky do jedneho foldra, a vtedy to fungovalo. Ale je to dost neprakticke riesenie....
Importujes data do projektu? Pokud mas data v projektu a vytvoris .xml pak neni duvod proc by je LPX nemel najit. Projdi si znova nastaveni pro export do xml. Pokud jsi nenasel na tvuj specificky problem odpoved ani na zahranicnich forech a nic z toho co je na netu ti nepomohlo pak se jedna o ojedinely ukaz ktery bude mit zrejme co delat s nastavenim FCPX

Oto Novak
Příspěvky: 15
Registrován: 26 srp 2014 21:01

Re: Import fcpxml z Final Cut PRO X do Logic Pro X

Příspěvek od Oto Novak » 10 říj 2015 17:53

Ano importoval som data z projektu. Tvaril sa ze importuje (dokonca sa spýtal na prepnutie vzorkovacej frekvencie ale na timeline sa neobjavilo nič. Bol to projekt cca 5 hodín videa rozdelenych do niekolkych foldrov. Zostrih na sedem minut. Zdrojove viedea .xml (kamera Canon) zvuk pcm stereo.

Ked som namatkovo vybral par videi, dal do jedneho foldra a urobil skusobny prokjekt.... vyexportoval ako xml a pekne sa mi to otvorilo vo LPX.....

Dalsi problem, je projekt kde mam xml (xdcamex 35, zvuk pcm dual mono) a m4v - mp4.... ked exportnem xml otvori sa mi na timrline v LPX iba zvuk z m4v.... ostatne sa tvaria akoby neboli.....

Odpovědět