Jak vložit Massive NI do Logic pro X

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
MartinMim
Příspěvky: 7
Registrován: 09 bře 2014 22:24

Jak vložit Massive NI do Logic pro X

Příspěvek od MartinMim » 09 bře 2014 22:28

Zdravím, nevíte někdo jak vložit Massive NI do Logic pro X? Massive jsem naistaloval, vypl zapl Logic, restartoval mac a zkontroloval komponety v knihovně v audiu, vše je jak jsem našel na videích,ale stále se mi to nezobrazuje v audio unit ani nikde v ostatních možnostech co jsem objevil. Nevím si rady, díky za případnou pomoc..
Přílohy
10002811_3978780363279_605690560_n.jpg
10002811_3978780363279_605690560_n.jpg (59.93 KiB) Zobrazeno 683 x

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1365
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: Jak vložit Massive NI do Logic pro X

Příspěvek od tony9 » 09 bře 2014 22:46

Toby mě taky zajímalo, chci si do Logicu nainstalovat Kontkakt a nějaké synthy z Komplete.

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3167
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: Jak vložit Massive NI do Logic pro X

Příspěvek od Oxyygen » 09 bře 2014 22:50

no podle obrazku to hledas v efektech nikoliv v instrumentech...Asi je divny ze to nevis, ale pro jistotu to napisu

Kdyz zakladas novou stopu, je treba zvolit Software instument (nikoliv audio). Novou stopu pridavas "tlacitkem" plus nahore

pote vlevo na savli vyberes instrument, AU Instruments a massive
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

MartinMim
Příspěvky: 7
Registrován: 09 bře 2014 22:24

Re: Jak vložit Massive NI do Logic pro X

Příspěvek od MartinMim » 09 bře 2014 23:25

Software instrument jsem zvolil pokaždé.. ale nevím kde vlevo na šavli vybrat instrument
Přílohy
Snímek obrazovky 2014-03-09 v 23.24.44.png
Snímek obrazovky 2014-03-09 v 23.24.44.png (91.09 KiB) Zobrazeno 668 x

MartinMim
Příspěvky: 7
Registrován: 09 bře 2014 22:24

Re: Jak vložit Massive NI do Logic pro X

Příspěvek od MartinMim » 09 bře 2014 23:37

Ještě jsem objevil tohle, ale taky to tam není.. Jinak s logicem dělám od středy takže nic moc zkušnosti...
Přílohy
Snímek obrazovky 2014-03-09 v 23.35.20.png
Snímek obrazovky 2014-03-09 v 23.35.20.png (159.38 KiB) Zobrazeno 664 x

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1365
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: Jak vložit Massive NI do Logic pro X

Příspěvek od tony9 » 10 bře 2014 00:47

Fakt to tam není v těch AU instrumentech. Mrknu na to zítra, teď už jdu spát.

MartinMim
Příspěvky: 7
Registrován: 09 bře 2014 22:24

Re: Jak vložit Massive NI do Logic pro X

Příspěvek od MartinMim » 10 bře 2014 01:26

Díky.. moc mi to pomůže.

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3167
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: Jak vložit Massive NI do Logic pro X

Příspěvek od Oxyygen » 10 bře 2014 08:56

Je mozny, ze instalujes jen VST verzi..tu Logic neumi. Udelej instalaci znovu, vylozene aby se ti nainstaloval AU plugin.

Jinak fyzicky ho overis takto:

Knihovna - Audio - Plug-ins - Component a tam by mel but massive fyzicky.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

MartinMim
Příspěvky: 7
Registrován: 09 bře 2014 22:24

Re: Jak vložit Massive NI do Logic pro X

Příspěvek od MartinMim » 10 bře 2014 11:32

Právě , že v té knihovně ten component mám,ale Logic ho nevidí. :(

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3167
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: Jak vložit Massive NI do Logic pro X

Příspěvek od Oxyygen » 10 bře 2014 11:41

logic X - preferences - Audio Units Manager a zkontrolovat zda je zaskrtly a je kompatibilni s logicem X. Pokud tam neni ,dej Reset a rescan.

Stahni si aktualni verzi massive nebo to res primo s NI. Pokud mas legal.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

MartinMim
Příspěvky: 7
Registrován: 09 bře 2014 22:24

Re: Jak vložit Massive NI do Logic pro X

Příspěvek od MartinMim » 10 bře 2014 11:54

Rescan jsem taky dělal a nic.. zkusím jinou verzi

MartinMim
Příspěvky: 7
Registrován: 09 bře 2014 22:24

Re: Jak vložit Massive NI do Logic pro X

Příspěvek od MartinMim » 10 bře 2014 12:44

Takže vyřešeno..novější verze funguje.. díky za pomoc

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Jak vložit Massive NI do Logic pro X

Příspěvek od a.tom.x » 10 bře 2014 13:26

No tohle vypadá, že jsi měl 32 bit verzi, kterou Logic X ignoruje, bere pouze 64 bit.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Odpovědět