Je možné dát "Apple loops" na externí disk ?

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Je možné dát "Apple loops" na externí disk ?

Příspěvek od Ivo » 02 bře 2011 12:37

Je možné ve verzi 9 umístit všechny Apple loops (ze všech DVD) = cca 50GB na externí disk nebo musí nutně být na systémovém disku ? V případě notebooku by to zabralo opravdu hodně místa

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Je možné dát "Apple loops" na externí disk ?

Příspěvek od Pytkin » 02 bře 2011 12:42

myslim ze mozes nastavit location , kam sa nahraju .. ale pri dnesnych diskoch by som 50G neriesil a na notebooku to dal urcite dnu .. externy disk je otrava ..

monoque
Příspěvky: 598
Registrován: 04 lis 2009 10:46

Re: Je možné dát "Apple loops" na externí disk ?

Příspěvek od monoque » 02 bře 2011 14:15

Urcite ano, pri instalaci Logicu lze zvolit externi uloziste(nebo custom adresar), pres FW800 to vali pekne a bez problemu...i prikoupene apple loops mam na externim hadru...a zadny problem.

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3166
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: Je možné dát "Apple loops" na externí disk ?

Příspěvek od Oxyygen » 02 bře 2011 15:13

pozor 50GB nejsou apple loops. Je to asi jen 16-20GB, jsou to jen 3DVD (oznaceny jako jampack nebo tak nejak), zbytek jsou zvukovy efekty a ruchy (k filmu prevazne)
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: Je možné dát "Apple loops" na externí disk ?

Příspěvek od Ivo » 02 bře 2011 16:57

A přes FW 400 na MBP Pro 13 taky ? :)

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3086
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: Je možné dát "Apple loops" na externí disk ?

Příspěvek od hombrefeo » 02 bře 2011 20:48

jasne ze to pofrci, jelo by to i pres usb disk. logic si prece natahuje vsechny zdroje vcetne nastroju do pameti uz pri spusteni projektu.

Odpovědět